Известие

Collapse
No announcement yet.

А сега на къде?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от evgeni_bb
    Вие как мислите?
    изчакай да земеш парите от каското и тогава решавай
    ако я продаваш на части ще вземеш повече пари но пък по-бавно ще стане
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от bass
      Ама ако колата е тоталка пак ли при теб ще остане? Не я ли прибира застрахователят тогава (т.е. един вид я откупува)?
      Питах изрично, а те ми отговориха "от днес колата си е ваша, може да сваляте каквото си искате". Дори предположиха, че няма да е толкова трудно да се оправи.

Comment

Първоначално публикувано от bass
        Ама ако колата е тоталка пак ли при теб ще остане? Не я ли прибира застрахователят тогава (т.е. един вид я откупува)?
        И аз не мисля че ще остане при него. До колкото знам ако си я искаш получаваш доста по малко от тоталката и си я отнасяш
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

И аз имах такъв случай с предната ми кола , тотална щета и ми оставиха колата . Пуснах обява и я продадох така смачкана . Провай и ти същото . ако не я вземат ше я дава на части на форума . Не се хващай да я правиш освен ако майстора не ти е поне братовчед .

Comment

Мисля че при 100% изплащане ти я взимат, при 80% - остава за теб. Говоря за тотална щета и в двата случая.
            пред Админите... със сапун !

Comment

Първоначално публикувано от jamie
              Мисля че при 100% изплащане ти я взимат, при 80% - остава за теб. Говоря за тотална щета и в двата случая.
              Точно.Зависи от застрахователя м/у 75- 80 %

Comment

К`вото и да си мислим, застрахователите вече не могат да я вземат. Вчера я продадох. Момчето се занимава с оправяне на катастрофирали авт. и според него ще може да я "вдигне" до 20-тина дни. Аз лично много се съмнявам, но на него това му е бизнеса и му пожелавам късмет.

Като ми изплатят щетата съм се насочил към 146. Най-ще ми пасне на джоба и жената, макар, че поради втората причина май ще ми излезне по-скъпа. К`во да се прави - с жена и любовница (AR) е така.

Не можах да намеря тази тема, където всеки описваше какво е правил по колата си. Искам и аз да споделя 4-годишните си разходи.

Comment

ето я
                  http://www.clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2514
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Благодаря! Поместих инфото.

Comment

155

имам интерес към колата кажи цена на wenimont@abv.bg
                      wenimont

Comment

Май отиде към Божурище вчера Ма не да се бега, а на репатрачка Май беше същата, ма не съм сигурен

Comment

Working...
                        X