Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставяне на фолио на прозорците в Пловдив - къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поставяне на фолио на прозорците в Пловдив - къде?

Ако някой от вас е правил тази процедура, в смисъл не сам да си го е слагал а е ходил някъде и е доволен, моля да сподели мястото и евентуално някакви спънки, които мога да очаквам при поставянето, там нещо ако се свалят стъката и т.н.

Мерси.
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

За Варна мога ама си далече
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Гледай да ти изчистят хубаво стъклото и ако ти избираш фолиото да не е от ефтините от пазара защото избеляват
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

В София две места мога да ти препоръчам, на едното ползваме и преференции.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Всяка рекламна фирма би трябвало да лепи фолио.Ама на мен не ми харесва идеята да си префасонирам колата на микробус
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

То ще е само 1-2 гами затъмнено, просто да не е без хич и като цяло да стои маалко по-матово такова, ако ме разбираш какво искам да кажа.
            ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Първоначално публикувано от kris11
              За Варна мога ама си далече
              И къде е това във Варна? И добре ли го правят? Май се слагаха общо три слоя? Да знаеш някакви цени?
              Само, че мен не ме интересува черното, а просто малко по-тъмни от колкото са сега, оригинално тонирани.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Адрес......... телефон

10Q
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                  Първоначално публикувано от KGB
                  Адрес......... телефон

10Q
                  Имам един познат в жк."Суха река", слага някакво американско фолио - много по-гъвкаво е , но е доста скъпо при него!!! Иначе бих казал, че аз поставям перфектно фолиото, ако някой е от София бих му помогнал без пари!!!

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                  Fiat Bravo 1.6 1997
                  Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

АЗ вчера си поднових моето и съм доволна как ми го направиха!Значе ще вЗема телефона на тоЗи които ми го прави,За да можеш да говориш с него!!!
                    Grande Punto 1.9 Sporт
                    98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Working...
                    X