Известие

Collapse
No announcement yet.

Заличител на драскотини Fix It Pro

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заличител на драскотини Fix It Pro

http://telestar.bg/product.php?id_product=83

Колеги,

Ако случайно някой го е пробвал вече - нека сподели мнения.
    На рекламата всичко изглежда прекасно, даже вълшебно, но все пак подхождам с недоверие към всички телешопинг ... неща
    29
    Може и да свърши работа.
    31.03%
    9
    Пълна измама!
    68.97%
    20

The poll is expired.

Alfa Romeo 145, 1,9 JTD, 2000
    ex: Alfa Romeo 156, 2.0 16V, 155HP, 1997

Абе не знам дали върши работа , но виж колко струва в братското УСА

https://www.buyfixit.com/ver50/index.asp

20 долара са има няма 30 лева.
    А тук блага работа има няма 60
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Абе не знам дали върши работа , но виж колко струва в братското УСА

https://www.buyfixit.com/ver50/index.asp

20 долара са има няма 30 лева.
      А тук блага работа има няма 60
      "Получавате 2 броя Fix It Pro."- цитат от линка, идва по ефтино от щатите, друг е въпроса, че вероятно лака за нокти на жена ми ще свърши същата работа.

Comment

Имам такова в къщи и мога да кажа, че върши работа само за повърхностни драскотини по лака (малки бели чертички). Ако ти влиза нокътя в драскотината при минаване с пръста отгоре, значи не е за ФиксИтПро Иначе си е просто един прозрачен лак според мен... нанасяш отгоре после печеш на слънце или с УВ лампа и се втвърдява. Цената е 20-тина лева с доставката от европейска страна
        97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
        02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
        Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST Покажи съобщение
          Имам такова в къщи и мога да кажа, че върши работа само за повърхностни драскотини по лака (малки бели чертички). Ако ти влиза нокътя в драскотината при минаване с пръста отгоре, значи не е за ФиксИтПро Иначе си е просто един прозрачен лак според мен... нанасяш отгоре после печеш на слънце или с УВ лампа и се втвърдява. Цената е 20-тина лева с доставката от европейска страна
          Благодаря за споделеното инфо колеги.

Comment

Аз пък как си оправям драскотините. Дори и големите. Стига да не се е показала основата под боята. Вземам водна шкурка 1000 и ошкурвам около драскотината или по-голямото петно. После мажа с безцветен лак за нокти и оставям на слънце. На другия ден със шкурка 2000 + вода ошкурвам мясото където съм лакирал докато не стане равно. После с полираща паста минавам цялото място и не си личи нищо. Ама абсолютно.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Хмм...звучи логично, но ще го пробвам първо на колата на сестра ми

Comment

Първоначално публикувано от Figaro Покажи съобщение
                Хмм...звучи логично, но ще го пробвам първо на колата на сестра ми
                Стига да не прекалиш със шкуренето. Трябва много внимателно просто да свалиш първоначално ако има грапавини. После лакираното също с въртеливи движения като намокриш предварително мястото с вода както и преди това да накиснеш кшурката във вода. И просто ошкурваш лекичко колкото да се оцвети водата във финни стърготинки и да загладиш мястото където е новия лак да е на равно със стария. После като полираш то се смесва с останалата част на детайла и не си личи. Само на слънце под строго определен ъгъл можеш да забележиш, че е имало нещо, но едва ли ще се заглежда някой чак толкова. Все пак това е едно решение да се позаличи почти напълно.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                  Стига да не прекалиш със шкуренето. Трябва много внимателно просто да свалиш първоначално ако има грапавини. После лакираното също с въртеливи движения като намокриш предварително мястото с вода както и преди това да накиснеш кшурката във вода. И просто ошкурваш лекичко колкото да се оцвети водата във финни стърготинки и да загладиш мястото където е новия лак да е на равно със стария. После като полираш то се смесва с останалата част на детайла и не си личи. Само на слънце под строго определен ъгъл можеш да забележиш, че е имало нещо, но едва ли ще се заглежда някой чак толкова. Все пак това е едно решение да се позаличи почти напълно.
                  Усетих аз, че има чалъм Мерси, то това си е полезно човек да го знае.

Comment

колеги,споделете или по-точно,дайте малко акъл,как да си оправя ръба на вратите.особено на предните две,при отваряне знаете какво се получава-клъц тук,клъц там.лошото е,че на места се вижда чак ламарина...........
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                      колеги,споделете или по-точно,дайте малко акъл,как да си оправя ръба на вратите.особено на предните две,при отваряне знаете какво се получава-клъц тук,клъц там.лошото е,че на места се вижда чак ламарина...........
                      Аз лично си купих боя по номер (обикновено номера на боята е залепен на задния капак, някъде отстрани)
                      Едно малко шишенце с четцица тип лак за нокти излиза около 5лв. Забърква се веднага ако имаш номер боя. За ръбове на врати и капаци според мен става. От къде? - Би трябвало от всеки магазин, в който бъркат автобои

Comment

ок,мерси.но не трябва ли да е нещо по гъсто,знам ли??

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          Aз за тази процедура съм си купил маркер от Mr. Bricolage струва 10лв. и има доста различна цветова гама.
                          Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            За твоя цвят съм убеден/сив металик/, че методът дейстава , но за черен /каквато е моята алфета/ще стане на облаци и петна и дори в мрачно време ще се забелязват като се обработят всичките драскотини...поне моята стана така.

Този "Фикс" не съм го пробвал, експериментирах с черен перманентен маркер/от по скъпите на които им се натиска писеца за да потече/ - ефекта не е задоволителен и не е решение на проблема с драскотините.
                            alfa romeo156 2.0TS 11'97

Comment

подкрепям колегата мучев.нестава с маркери.

Comment

Working...
                              X