Известие

Collapse
No announcement yet.

Премахването на катализатор-повишава или намалява разхода на гориво?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Премахването на катализатор-повишава или намалява разхода на гориво?

Колеги чух противоречиви мнения относно това :Дали премахването на катализатора води до повишаване разхода на гориво или го намалява!Третият вариант остава си същият!!!
    Моля компетентните по въпроса и тези които са махнали катализатора си да споделят знанията и опита си.

А ето тук има нещо важно което трябва да знаем за катализаторите:
    http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=31761
    Last edited by jzonkom; d.m.y г., 09:15.
    Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
    2001год 115кс + ремап

не сам я засичал,но след махането двигателя все едно се роди с по-малко газ по-висока скорост.Друг е въпроса с бученето - страшно кънти !!!
    sigpic

Comment

при мен се увеличи с около литър градско,но пък падна на дълго
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Още не съм го махнал, но разбиращ майстор ми каза че ще падне разхода...
        Alfa romeo 156

Comment

Аз го махнах и сложих тръба. Според мен колата леко се "поотпуши". Само да знаеш, че катализаторите са два, поне при мен е така
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

Добре бе... на тоя CF3 , колко катализатора има в крайна сметка и какво е препоръчително да се сложи като заместител?

Comment

Ето нещо важно за катализаторите което трябва да знаем!Качил съм го и в първият пост!

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=31761
              Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
              2001год 115кс + ремап

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                Добре бе... на тоя CF3 , колко катализатора има в крайна сметка и какво е препоръчително да се сложи като заместител?
                3 са. За задния се слага както на всички коли - тръба или резонаторно гърне, но за двата предни е въпроса.
                2014: Deutschland über alles

Comment

Махай си го спокойно Разхода в никакъв случай няма да се качи, по скоро ще падне...Както ти писаха по горе че много реве при теб както и при мен звука си остава същия защото караме дизел...Просто без катализатор колата ще се отпуши и ще и е доста по добре
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    3 са. За задния се слага както на всички коли - тръба или резонаторно гърне, но за двата предни е въпроса.
                    Е аз това питам.... к'во ги правим тези 2 предни ?

Comment

Working...
                    X