If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Купуваш ли активатор за ръжда. Продава се в малки шишенца. Изливаш го вътре и разклащаш резервоара така, че да наокри на всякъде вътре. Оставяш го отворен 24 часа. Ръждата изчезва. След това изплакваш с корецелин например и си готов.
Здр,колега аз имах подобен проблем с моя резервоар,беше много и3гнил.
След многократни отпити с преобръзовател за ръжда шкурене и.................................
Реших да го пратя на песъкоструика ,след което намерих едни мангали да го калаидисат (там драма беше голяма)
после отиде на прахово ,с запечатваш грунд пак прахов и отгоре боя.Стана супер,но аз за всеки случаи го намазах после с битумния грунд да стане като с гумено покритие ,и незнам твоя с каква форма е,но моя има едни кофти ръбове които задържат калта,и там беше наи изгнил,та тия ръбове ги скосих така че да се стича клеста от там.Та карам го вече 2г след ремонта без никав проблем,и филтъра след 20хил е като нов.
Здр,колега аз имах подобен проблем с моя резервоар,беше много и3гнил.
След многократни отпити с преобръзовател за ръжда шкурене и.................................
Реших да го пратя на песъкоструика ,след което намерих едни мангали да го калаидисат (там драма беше голяма)
после отиде на прахово ,с запечатваш грунд пак прахов и отгоре боя.Стана супер,но аз за всеки случаи го намазах после с битумния грунд да стане като с гумено покритие ,и незнам твоя с каква форма е,но моя има едни кофти ръбове които задържат калта,и там беше наи изгнил,та тия ръбове ги скосих така че да се стича клеста от там.Та карам го вече 2г след ремонта без никав проблем,и филтъра след 20хил е като нов.
Ето какво направих. Първо след демонтиране резервоара беше измит на пароструйка да паднат мизериите. Беше огледан отвън, тук таме поизшкуркан, китосах един ръб където се събира най много кал и имаше най- много ръжда с цел мизерията да се стича надолу а не да се събира там. Беше грундиран, след което боядисан със сребърен феролит. Извадихме вътрешната помпа отвътре (малко с груба сила) и нивомера. Остана само тенекията. Излях 3 шишенца преобразовател на ръжда (около 600 мг.)и клатене 1 час. Имаше ефект но не достатъчен. Най добра работа свърши 16 шишета кислол (0.60 лв. бройката). Резервоара го въртях на всички страни (заради отворите) за да влезе в контакт с ръждата поне 5 часа. Резултата е перфектен- вътре блести. После монтаж на помпата със щуцерите (ако е прецакана гарнутурката с маслоустойчив силикон), нивомера и монтиране на самия ревервоар с маркучите и кабелите. От сега нататък ще си държа резервоара пълен винаги.
Действа.
Бравос колега,наи важното е ти да си доволен
Това с пълния резервоар е винаги в сила,за тая тенекия
Само незнам този кислол,не съм го чувал,да не влезе в реакция с бензина
Бравос колега,наи важното е ти да си доволен
Това с пълния резервоар е винаги в сила,за тая тенекия
Само незнам този кислол,не съм го чувал,да не влезе в реакция с бензина
След като излях кислола изплакнах резервоара 3 пъти. Жертвах около 10 литра бензин... няма как
колега, боядиса ли го вътре. щото ако не си, водата от бензина ще му разкаже играта на голия метал за отрицателно време и ще стане на лейка. ето тук как се възстановява резервоар http://www.alfa-restoration.co.uk/ta...k_removal.html
колега, боядиса ли го вътре. щото ако не си, водата от бензина ще му разкаже играта на голия метал за отрицателно време и ще стане на лейка. ето тук как се възстановява резервоар http://www.alfa-restoration.co.uk/ta...k_removal.html
Не съм.. Не повярвах на боите които се намират на пазара у нас. Материяла който подаваш е страхотен. Има ли ги тия препарати у нас?? Трудно монтирах вътрешната помпа и не знам ако го разпечатам отново дали ще мога да я сложа. Надявам се че ако резервоара е винаги пълен няма да ръждясва.
в бензина винаги има вода която се утаява на дъното на резервоара и затова то става като лейка. сега като си го изчистил, метала е активен и се окислява за отрицателно време. тая боя едва ли я има тук, но със сигурност може да се намери нещо подобно. имаше една боя за студено подцинковане. мистър цинк или нещо такова се казваше, виж я дали държи на бензин.
Comment