Добър ден бихте ли ми дали един съвет. Къде да си чипосам колата Alfa Romeo 145 1.8 16v Twin Spark 97г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Един Съвет
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщениеПрочети в раздел "Общ технически", погледни и в платените обяви.
Ще намериш това, което търсиш.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Не я чипосвай сигурен съм ,че има мн. по-важни неща които могат да се направят по мотора ти преди да сложиш чип на атмосферен мотор. И цената за истинска настройка няма да е 200 лв.BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеТо за 200 лева надали и чип ще си намери.Last edited by IrinArbalov; d.m.y г., 16:21.Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщениеКолеги не иска,м да летя просто искам да си я чипосам.
А и гледам че си от Стара Загора и ми се струва че Велико Търново ти е по наблизо отколкото София.
И най вече , че цените са народниLast edited by kpacuo; d.m.y г., 15:24.
Comment
-
Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщениеПривет колега , и аз бях във подобна ситуация преди известно време.И накрая колегата oem (който е представител на Екстрийм сервиз за нашето околие тук) ми бодна чип и съм много доволен както от него така и от чипа
А и гледам че си от Стара Загора и ми се струва че Велико Търново ти е по наблизо отколкото София.
И най вече , че цените са народниAlfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v
Comment
Comment