Известие

Collapse
No announcement yet.

изключване на автомат.климатроник-156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• изключване на автомат.климатроник-156

Понеже при мен се получи по различен начин и затова реших да пусна нова тема(разликата е в това,че в другите теми колата е на контакт,а при мен е със запален мотор).та значи:
    -двигателя е изгасен;
    поставяме врътките по познатия начин(отляво надясно):
    -1-ва макс.студено;
    -2-ра на 0;
    -3-та макс. наляво(предни духалки);
    паля мотора и климата се вкл.
    след това auto-0-auto-0(на интервали от по3-4 сек.някъде);
    -гася климата от бутона;
    -гася мотора;
    значи към момента още си работи така и нямам проблеми и не се вкл.автоматично.ръчно си действа както трябва.дано с нещо съм бил полезенуспех на тези които необичат колите им да правят своеволия или да се опитват да мислят вместо тях.
    Last edited by undy; d.m.y г., 20:40.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Благодаря колега за инфото и при мен стана по твоя начин,а бях пробвал няколко пъти по начина описан на английски в някаква тема,без да се пали двигателя и не се получаваше!
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Утре идва и моя ред, ще кажа дали има ефект

Comment

Явно това е начинът за по-новите версии. И при мен не ставаше по класическия начин (макар че аз исках да го направя през лятото де се включва всеки път), та смених таблото с такова от по-стар екземпляр (друга беше причината де) и сега мога да си го правя автоматично или ръчно, когато си искам. Явно и при новите табла става.

Comment

на мен ми стана ясно още миналата година,че има нещо гнило.при колите '99-вкл.става номера и колегите са доволни от резултата(който иска да го направи де)опитвал съм 7-8 пъти и все безуспешно.и сега(за сетен път) магарешкия ми инат ме изведе в правилната посока

Comment

Привет,моята кола е ТС 1,6,97г.,преди малко опитах вариянта който си написал но неще,включва се при всяко палене на колата автоматично

Comment

Е при теб работи "класическият" вариант на изключването/включването, дето е описан по книгите - този без палене, а само на контакт!

Comment

значи да опитам без да го паля,иначе всичко както е писал по горе колегата е същото,така ли да разбирам?

Comment

на 2.0тс по никои вариант не става при мене а пък парадокса е че на 1.8тс пук не се пуска сам каквато и позиция да си му задал
                  sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                  Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от kraska1 Покажи съобщение
                    значи да опитам без да го паля,иначе всичко както е писал по горе колегата е същото,така ли да разбирам?
                    да,само даваш на контакт.успех

Comment

За жалос при мен ефекта беше краткотраен,вчера след въвеждане на "съзаклятията" нямаше проблем,но днес отново магията беше развалена! Проклятие,много ме дразни този автоматичен климатроник.
                      156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

И при мен не стана,дори и само на контакт ,какви магии още да опитваме ?????

Comment

между превключванията auto-0-auto-0,нали позачаквате.трябва да се усети вкл. и изкл. на компресора.странно,колегата stefoo казва,че пък на някои неще въобще.но аз така си мислех и за моята.

Comment

Изчаквам,но неще и неще,и на включен двигател и само на контакт.....пак си се включва сам??!!

Comment

незнам,колега.хората с по-новите алфи да казват решението на "проблема".ако има такъв.

Comment

Working...
                              X