Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви пети се използват за зацепване на 1.6 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какви пети се използват за зацепване на 1.6 TS

Здравейте,

някой би ли бил така добър да сподели с какъв цвят пети се зацепва вала на 145 1.6 TS 98г. ( колата от подписа )?
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Моите бяха оранжеви. Докато не ги дадох на един да си свърши работа и да се простя с тях завинаги. Това с цвета не е показателно.

И аз тъй като не мога да си взема вече петите търся някой да ги сканира на скенер 1:1 размер и да даде и габаритни размери измерени с точност. И сканираната снимка да бъде с резолиуция поне 300 DPI минимум.

Имам възможност да си ги изработия на машина, но трябва да направя корелския проект първо. Ако някой намери за 1.6 пети и ми ги сканира и даде размери ще се погрижа да получи комплект пети на изключително хубава цена!
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Моите бяха оранжеви. Докато не ги дадох на един да си свърши работа и да се простя с тях завинаги. Това с цвета не е показателно.

И аз тъй като не мога да си взема вече петите търся някой да ги сканира на скенер 1:1 размер и да даде и габаритни размери измерени с точност. И сканираната снимка да бъде с резолиуция поне 300 DPI минимум.

Имам възможност да си ги изработия на машина, но трябва да направя корелския проект първо. Ако някой намери за 1.6 пети и ми ги сканира и даде размери ще се погрижа да получи комплект пети на изключително хубава цена!
      Нямаш ядове, ама кажи кои искаш - розовите или ръждиво кафявите ( и двата варианта ги дават за мотор 676.01 - някой знае ли каква е разликата м-у тях ???
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Като гледам комплекта на Лисан... има и розиви, и кафяви и оранжеви:

Явно няма да стане така както я мислех ( предполагах, че има стандарт )
        Last edited by Walker; d.m.y г., 23:16.
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          Нямаш ядове, ама кажи кои искаш - розовите или ръждиво кафявите ( и двата варианта ги дават за мотор 676.01 - някой знае ли каква е разликата м-у тях ???
          Едните са за 105 коня другите за 120 коня. Трябват ми тези за 120 пък ако ми сканираш и двата комплекта няма навреди

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
            Едните са за 105 коня другите за 120 коня. Трябват ми тези за 120 пък ако ми сканираш и двата комплекта няма навреди
            Така е но едните ги дават за 145-146 стария мотор а другите само за 156 примерно пак 120кс а за 147 дават други мисля
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

аз имам и чертежче....., ама трябва да го направя на корела.
              СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
              сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Ам направи го ама трябва да знаеш, че гърбицата както я нарисуваш на корела машината така ще го изреже.

Comment

Working...
                X