Известие

Collapse
No announcement yet.

масло Селения ,от къде в Пловдив ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• масло Селения ,от къде в Пловдив ???

Здравейте колеги , посъветвайте ме от къде да си купя хубаво масло в Пловдив ?
    Alfa GTV 1.8 TS
    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Re: масло Селения ,от къде в Пловдив ???

Първоначално публикувано от hammar
    Здравейте колеги , посъветвайте ме от къде да си купя хубаво масло в Пловдив ?
    В dinexpress има, но по-евтино ще ти излезне да си го поръчаш от софия от к&н с наложен платеж
    ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

Що па да е по-ефтино бре толко ли е скъпо в Пловдив
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Има в магазина до хотел Санкт Петербург, в "Динекспрес" и в един магазин на кръстовището на "Източен" и "Мария Луиза". Ако търсиш специално 20К за Алфа, първия го отпиши
        Making the rules

Comment

Първоначално публикувано от Norton
          ...................... Ако търсиш специално 20К за Алфа, първия го отпиши
          То няма разлика с другото Селения 20К в червените двулитрови опаковки
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
            То няма разлика с другото Селения 20К в червените двулитрови опаковки
            има

20к
            20к за алфа

виж ква точно е разликата е друга тема
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Няма разлика като показатели и химическа формула - има разлика като кутия Нали има по кутията едни надписчета за стандарти и т.н.т - тези неша са абсолютно еднакви, еднаква е и цената-а и така ми каза човек който разбира и нямаше интерес да ме лъже защото не продаваше нищо и нямаше да спечели нищо ако ме излъже.

1.Technical Data
              SAE 10W-40, ACEA A3, API SL/CF, VW 500.00 - 505.00, MB 229.1, FIAT 9.55535

2.SAE 10W-40, ACEA A3, API SL/CF, VW 500.00 - 505.00, CCMC G5, FIAT 9.55535

червеното е различно -ама не знам какво значи - може и да значи просто някакво одобрение от производител на автомобили

П.П. Кажи че няма разлики - щото аз си сложих 20К - понеже нямаше от другите кутии 20К Алфа ромео
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

@вас
                не знам кво ти е казал човека но има разлики
                примерно вискозитетът им при 100 градуса е различен

====
                колко разликите си струват парите - защото са малки - вече е друга тема

Comment

аз от бобо съм чувал че в тва за АР има няква добавка, която я няма в другото
                  но това колко е така и кво значи, незнам ...
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

васе това дето си дал са стандарти - да и двете отговарат на едни и същи стандарти
                    но

разлики:
                    20к 20к за алфа
                    вискозитет при 100 градуса 14,7 14,9
                    TBN 7 7,2

и т.н.

виж текникал каракреристикс в линковете дето съм дал

Comment

Гледам интернет професорите са се наиграли добре Ами васе карай си с него кат нема разлика ем по евтино ем същото викаш нема да обеснявам 1000 пъти правете квото знаете

Добре че търтеьо се фаща още да ви обеснява

А Вальо виде нагледно за кво иде реч тва 20К червеното е за градски туристи само, покара го един рацер и колата фана да лопа като барутарник а маслото стана на вода
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи пак са ме излъгали поне да ме бяхте успокоили, а вие сега направо да слагам друго

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

Добре че търтеьо се фаща още да ви обеснява

А Вальо виде нагледно за кво иде реч тва 20К червеното е за градски туристи само, покара го един рацер и колата фана да лопа като барутарник а маслото стана на вода
                          хм значи, да поясня кво има предвид Бобо, колегата Владу, със 146Ти, е сипал Селения 20к - дето нема Алфа Ромео логото.

и за 2-3к километра едно дето му се разтропа мотора, едно че като Бобо извади щеката и това си пръска се еднооо ....във вода съм я топнал...

та това е което видяхме
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аз първия път като я оставих на Ванто за смяна на ремъци бях казал да сложат Селения 20К за Алфа Ромео - ама те сложили само 20К - (видях тубичките)сега като го сменях при Румен, маслото беше в нормално състояние за 11 000 км и не пръскаше нищо - консистенцията според Румен беше добра. А другото е че като купувах от магазина - нямаше 20К за Алфа Ромео и аз взех 20К - и сега като ми казвате тези факти се притесних-ама нали все пак е Селения, нали си е 10В40 полусинтетика - дано няма проблеми при мен и да си изкарам още 6-7 хил км с него
                            П.П. въобще не съм гледал цените - просто исках 20К алфа ромео и като казаха, че нямат в момента -взех само 20К

Comment

васе пий едно кафе и спи спокойно
                              нищо няма да й стане на колата

Comment

Working...
                              X