LS 05 ей тва.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ламбда сонда за ECU Bosch Motrinic M1.5.5 injection
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеLS 05 ей тва.....
Comment
-
Ми чесно казано не съм, тая беше на атрактивна цена в иБея, и я взех да не иде нахалост, иначе карам с широколентовите сензори.....
Новачев ми каза че карал с такава след като сменил 1-2 стандартни, и сега нямал ядове....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз съм с такава. Първо старата сонда по каталога почваше да работи още със запалването. Тази докато не стигне мотора 60 градуса дава че е студена и си държи 500 мв постояно и права черта. Все едно сондата е откачена. Като загрее вече спира да врещи, че е студена и започва да си отчита перфектно. Не помня точните прекъсвания, но ги дава в норми и всичко е перфектно.
Със старата сонда имах проблем на празен ход. Постояно даваше, че или е студена, или достигнат лимит и най-важното е сутрин имах едно хърхорене в изпускателните колектори и постояно ми се менеше и аванса точно когато и ламбдата на студено се опитваше да работи.
Сега го няма това. На студено си държи стабилни обороти, без да се колебае. И е логично, като няма контрол...
Мощността също се покачи с тази сонда. Много по-леко върви колата с нея.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи чесно казано не съм, тая беше на атрактивна цена в иБея, и я взех да не иде нахалост, иначе карам с широколентовите сензори.....
Новачев ми каза че карал с такава след като сменил 1-2 стандартни, и сега нямал ядове.....156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от franki1 Покажи съобщениеОт къде ги купувате тези LS 05 ???
Alfa156/2.0156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Last edited by ivan_petkov_stz; d.m.y г., 22:31.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Имаш проблем със сместа. Това е грешка в адаптацията на ЕКУ-то. Стигнал е лимита на корекция. Трябва да се намери причината за грешното смесообразуване.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщениеЕто как се държи оригиналната 0 258 006 190 след около година работа.
[ATTACH]69281[/ATTACH]
След като ресетнах ЕКУ-то ми излезе тая грешка и няма триене. Като се адаптира дали ще изчезне или е друг проблема?
[ATTACH]69282[/ATTACH]Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
Comment