Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно избора на 146ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за боксер ли си говорим, пак те питам.
    ако е така от чипа няма да спечелиш почти нищо, а от спортния филтър съвсем, дори ако сложиш конус ефекта може да е отрицателен ако дърпа топъл въздух.
    ако си с обикновена газова и е добре настроена, разликата с ГИ ще е половин литър повече на 100км.
    точка

Comment

Просто като факт- 1 приятел ми даде този сайт http://www.comsistuning.com/ и там пише, че от 129 става 140к.с. ...това малко се разминава с това, което ти ми казваш..просто ми стана любопитно, защото се позачетох из нета за тези неща. Ама айде да не задълбавам, че почвам да измсетвам целта на темата хах

Comment

http://squadra-tuning.nl/EN/EN_alfa_145_146_17_16v.htm

първо си купи колата. като покараш, тогава ще ги решаваш тия неща.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
          Кои ти каза че газта не е здравословна,моита алфа е със обикновенна газова от как съм я взел нямам никакви проблеми,недеи да създаваш грешно впечатление във колегата,ако си е наред всичко без значение дали е със обикновенна газова или със газов инжекцион колата няма да има никакви порблеми.
          Хаха Свали си дросела да го погледнеш, занеси си дюзите да им измерят дебита, замери се с читава 1.4ка на бензин и после ми кажи дали е здравословна!!! Все пак да отбележа, че при правилна експлоатация, щетите могат да са минимални, но такова твърдение, че нищо му няма на мотора няма как да е вярно!
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
            Хаха Свали си дросела да го погледнеш, занеси си дюзите да им измерят дебита, замери се с читава 1.4ка на бензин и после ми кажи дали е здравословна!!! Все пак да отбележа, че при правилна експлоатация, щетите могат да са минимални, но такова твърдение, че нищо му няма на мотора няма как да е вярно!
            E и какво му е на дросела ела да го видиш?Година и половина от как съм го чистил и няма почти никав боклук по него?E и колата си ми върви много добре и на газ и на бензин,замервъл съм я не един път със джи-тека и си дава почти едни и същи времена дори съм ги публикувал във форума.Сега аз друго да те попитам от колко години имаш книжка за кола и какъв опит имаш със автомобили които имат АГУ без значение марката на автомобила?За да кажеш че това вредяло трябва да имаш някакъв опит нали така интересно ми е какъв е той?Нормално е дюзите да не са във перфектно състояние все пак не са сваляни никога а и колата ми е все пак на 13години,а и относно газта дали е вредна или не има си определен раздел за тия спорове.
            Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 21:50.
            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
              E и какво му е на дросела ела да го видиш?Година и половина от как съм го чистил и няма почти никав боклук по него?E и колата си ми върви много добре и на газ и на бензин,замервъл съм я не един път със джи-тека и си дава почти едни и същи времена дори съм ги публикувал във форума.Сега аз друго да те попитам от колко години имаш книжка за кола и какъв опит имаш със автомобили които имат АГУ без значение марката на автомобила?За да кажеш че това вредяло трябва да имаш някакъв опит нали така интересно ми е какъв е той?Нормално е дюзите да не са във перфектно състояние все пак не са сваляни никога а и колата ми е все пак на 13години,а и относно газта дали е вредна или не има си определен раздел за тия спорове.
              Хехе, не ми се спори за глупости, така че приемаме че газта е суперяка, пич слагай си газ, много е готино - няма ядове и върви на копе*е, те алфа даже вече серийно ше почнат да ги изкарват новите 149-ки със газ на плочка и вакуумен изпарител!
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Working...
              X