Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ, колата не пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ, колата не пали

Спрях днес на ОМВ-то на околовръстното в Овча Купел 2 да зареждам. Преди да влезна да платя заключих колата от дистанционното на алармата /както отключвам и заключвам винаги/. Отключвам си колата, слагам ключа всичко си свети нормално, завъртам го, стартера тръгва да върти, но колата не пали. Пробвах поне 6-7 пъти така като преди това отключвах и заключвах колата, но без успех. Принципно алармата е свързана с имобилайзера. Ако някой има идея от какво може да не ми пали колата нека сподели, но истинската причина да пускам тази тема е да питам дали някой знае да има сервиз за алармени системи из региона, където могат да отстранят този проблем.

След няколко часа престой на паркинга колата запали. Преместих я пред нас и я оставих да поработи на празен ход докато говоря по телефона. След няма 3-4 мин. изгасна и повече не искаше да запали. Вече не съм толкова сигурен, че проблема е в алармата. Някой да има някаква идея, че поне да знам дали да ходя в авто сервиз или сервиз за аларми първо?
    Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 18:04. Основание: Допълнение
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Някакви лампи светеха ли по таблото?
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

След като успях да я запаля не забелязах да светят сигнални лампи по таблото.
      Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

а случайно да ти е прекъсната,горивната помпа от тази аларма???щото и аз съм страдал така и изкормих всички видове кабели и сега проблем нямам!!!
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Най-вероятно точно горивната помпа е прекъсната. Утре сутринта си запазих час и компетентните хора ще си дадат мнението. Сега стискам палци да е нещо дребно.
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Цялата работа се оказа от един глупав датчик...
            Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Working...
            X