Известие

Collapse
No announcement yet.

потъна ми съединитела ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• потъна ми съединитела ...

здравейте ...
    гони ме ужасен карък ( тъкмо съм събрал парички и в понеделник щях да вкарам колата в сервиз да постегна предницата, но днес се случи поредното нещастие.
    запалих сутринта и всичко беше наред, покарах 2-3 км. и усетих, че половината ход на педала на съединителя е празен...покарах още 1-2 км докато стигна до място където да спра...но там вече нямах съединител. спирачната течност, беше на минимума на казанчето, долях я .., пое доста много, но пак съединител нямаше. а аз бях в Перник, баща ми дойде и я издършахме до магистралата, от там на обороти той и вкарваше скоростите и я откарахме на сервиз, там един просто погледна ей така и вика "ми помпата е за смяна" аз се учудих, ядосах се и като се качих за да я додърпаме до вкъщи, имаше съединител, но само половината ход, а течноста която бяхме напълнили до горе...беше наполовина. проблема е ясен, че губи спирачна течност, но въпроса ми е къде се намира помпата за да видя дали от нея губи или някъде по трасето ?
    Предварително благодаря

Първоначално публикувано от joro88ar145 Покажи съобщение
    здравейте ...
    гони ме ужасен карък ( тъкмо съм събрал парички и в понеделник щях да вкарам колата в сервиз да постегна предницата, но днес се случи поредното нещастие.
    запалих сутринта и всичко беше наред, покарах 2-3 км. и усетих, че половината ход на педала на съединителя е празен...покарах още 1-2 км докато стигна до място където да спра...но там вече нямах съединител. спирачната течност, беше на минимума на казанчето, долях я .., пое доста много, но пак съединител нямаше. а аз бях в Перник, баща ми дойде и я издършахме до магистралата, от там на обороти той и вкарваше скоростите и я откарахме на сервиз, там един просто погледна ей така и вика "ми помпата е за смяна" аз се учудих, ядосах се и като се качих за да я додърпаме до вкъщи, имаше съединител, но само половината ход, а течноста която бяхме напълнили до горе...беше наполовина. проблема е ясен, че губи спирачна течност, но въпроса ми е къде се намира помпата за да видя дали от нея губи или някъде по трасето ?
    Предварително благодаря
    Каква е алфата
    Alfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2

Comment

ехх все забравям, извинявам се
      145 2.0ТД 1997г. 90кс. с климатик.

Comment

То заради това е добре модела да седи в подписа.
        Иначе помпата е без пари направо, не се шашкай.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от joro88ar145 Покажи съобщение
          здравейте ...
          Предварително благодаря
          Не се шашкай при 156 2.4 JTD помпата е 35лв, при тебе ще е 20-30лв, не се стряскай, лесно ще се оправи
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

благодаря колеги ... аз дори я свалих одеве помпата, но баща ми пък настоява да пробваме да сменим само гумичките вътре в помпата, тези на цилиндърчето ... което на мен ми се вижда безмислено, след като казвате че е 20-30 лева ?

Comment

Там някъде е и няма смисъл да се рециклира.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Смятате ли че тея нови помпи са толкова добриПри всички случаи колега си я запази купи си нови гумички и си я направи.Щом не е скъпа новата купи и нея и след време пак ще приказваме.

Comment

Working...
                X