Преди 2-3 месеца ми се наложи смяна на радиатор и водна помпа. По една, или друга причина реших да направя смяната в сервиз AlexDevil. Реших да сменя и ангранжен ремък (наближаваше му времето) + всички ролки, масла и други... Взех си колата и 2-3 месеца си я карах без проблеми. Един дъждовен ден, на няколко километра от Пазарджик, двигателят изведнъж спря и 145-цата ме остави на пътя за пръв път. След само 2 минути размисъл се досетих, че ремъка е скъсан и за съжаление проверката го потвърди. Обадих се в сервиза, за да разбера дали да си правя труда да докарам колата до София, или просто да я ремонтирам в Пазарджик. Бях доста приятно изненадан, когато ми отговориха, че ако причината в е сервиза, те ще си поемат ремонта. С пътна помощ, още на следващия ден, колата беше пред сервиза и аз с нетърпение очаквах заключението. Оказа се, че причината е в дефектна ролка. От сервиза ми казаха, че ще се опитат да се споразумеят с доставчика на дефектната ролка. Ако не успеят, те ще ми оправят колата за тяхна сметка. В резултат, вече от около седмица си карам колата ремонтирана.
Честно казано, не вярвах, че имам шанс да се размина с плащането по ремонта и наистина съм приятно изненадан от изключително коректното поведение на хората от сервиза. През цялото време поддържаха връзка с мен и ме информираха какво се случва.
П.П. Да спомена, че и доставчика на ролката си пое вината и всъщност пое ремонта на автомобила.
П.П.П. Дали пък не се вижда светлина в тунела.........?!?
Честно казано, не вярвах, че имам шанс да се размина с плащането по ремонта и наистина съм приятно изненадан от изключително коректното поведение на хората от сервиза. През цялото време поддържаха връзка с мен и ме информираха какво се случва.
П.П. Да спомена, че и доставчика на ролката си пое вината и всъщност пое ремонта на автомобила.
П.П.П. Дали пък не се вижда светлина в тунела.........?!?
Comment