Известие

Collapse
No announcement yet.

ePer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ePer

След 3 седмици ще имам актуалния еПер, както и актуалиЗация на всеки 6 месеца

Освен това, представителството/тоест продажбата на RicambiOriginali/ ще е Официялен вносител от ФИАТ АД/Германия

А ако е рекъл Господ, след още година ще има и оториЗиран сервиЗ на АлфаРомео, Фиат и Ланчиа с кадри обучени в Италия или Германия както си му е реда

В тоЗи междинен период обаче, ще трябва да намера сервиЗ където да се монтират частите, това с оглед на гаранцията която съм Задължен да давам За всяка продадена част

Добре ще е да има оригинални части с нормални срокове на доставка Успех
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

100% ще е по малко от 14дена дето ги обявяват от Милано рес. от АутоИталиа, пък и по евтино ще е отпределено
      Е, подараци няма да са , но на много иЗгодно калкулирана цена....все пак няма да има раЗходи За 50 души персонал

Обаче, не мога да раzбера, Защо ми преместиха темата в тоя раzдел

Comment

относне цените бих те посъветвал да помислиш пак дали това ще е най-силният ти коз
        вадя си изводите от темата за оригиналният накрайник за GTV-то на Влади
        защото цената на тази част по епер е 48 евро за модел с резба 12мм и 70 евро за модел с резба 14 мм, което е и цената на аутоиталия

а ти ни обяви сушер цена от 78 евро което не те поставя в добра светлина на нашият пазар

п.п. извинен си освен ако не знаеш на кое точно в България викаме накрайник, ма като се замисля и това не ти е извинение

Comment

а и дай една цена при теб на 51733051

Comment

Утре ще ти дам цена
            днес колега ме помоли За справка на 55202772
            мойта цена е 184,47 еуро
            АутоИталия е 227,82 еуро, доставка 14 дни

струва ми се много съмнително на АутоИталия цената да е по ниска от мойта, от едно и също место идват в края на краищата частите, просто аЗ слагам по малка надценка, поради това, че имам много по малко раzходи
            сега с оргиналните части от Анадола препакетирани и тем подобни , там неЗнам...

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
              Това е стар каталожен номер
              Цената е 129,95 еуро

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                Цената в Италия без ДДС е 97,76 - BRAKE DISC за 147 след 2000, 156 след 2002, GT след 2003
                10кг. тежи

Comment

Working...
                X