Известие

Collapse
No announcement yet.

Центровка на дизел-къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Центровка на дизел-къде?

Здравейте!
    В последно време забелязвам че доста е започнала да пуши алфичката ми
    145 2.0 ТД 1997г.
    и мисля да и направя една добра центровка на помпата но наоколо сервизите казват че правят немски автомобили защото нямали програма за италиански ... някой може ли да ме насочи към добър сервиз в София където ще ми обърнат внимание и няма да претупат работата ?

Най-горещо препоръчвам да отидеш в Lisan Service

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=54
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
      Най-горещо препоръчвам да отидеш в Lisan Service

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=54

Хайде без да препоръчваш. В целият форум няма човек, който може и знае как да центрова ГНП на този дизел конкретно. Особено пък акоГНП-то е Лукас - тогава и стари майстори на тия помпи отказват да се занимават.

От мерак да направиш реклама можеш само да навредиш на човека. Чети внимателно, не става въпрос за Комън Рейл.
      До joro88ar145 : Колега потърси човек, който се занимава със стари дизели, може и в други форуми да се поровиш, дори не за италиански автомобили. Този мотор на твоята кола почти нищо не показва на диагностика, проблемите са изцяло механични.
      Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 20:16.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
        Хайде без да препоръчваш. В целият форум няма човек, който може и знае как да центрова ГНП на този дизел конкретно. Особено пък акоГНП-то е Лукас - тогава и стари майстори на тия помпи отказват да се занимават.

От мерак да направиш реклама можеш само да навредиш на човека. Чети внимателно, не става въпрос за Комън Рейл.
        До joro88ar145 : Колега потърси човек, който се занимава със стари дизели, може и в други форуми да се поровиш, дори не за италиански автомобили. Този мотор на твоята кола почти нищо не показва на диагностика, проблемите са изцяло механични.

Съжалявам..моя грешка
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от joro88ar145 Покажи съобщение
          Здравейте!
          В последно време забелязвам че доста е започнала да пуши алфичката ми
          145 2.0 ТД 1997г.
          и мисля да и направя една добра центровка на помпата но наоколо сервизите казват че правят немски автомобили защото нямали програма за италиански ... някой може ли да ме насочи към добър сервиз в София където ще ми обърнат внимание и няма да претупат работата ?
          В този сервизhttp://www.servis-diesel.hit.bg/partniori.html ще ти свършат работа!Но е далеч.Звънни и питай за партньорите им в София.Пича е много точен и ще те свърже с правилния човек.

Comment

Ако не е пипано ГНП-то няма от какво да се размести.Проверката на центровката няма да и навреди, но не мисля, че това е проблема.До колкото знам добър сервиз на Лукас има в Пловдив.Ако пуши черно значи има недостиг на въздух.Най-лесното и евтиното нещо с което можеш да почнеш е въздушния филтър.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

виж тая тема колега
              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16137
              точка

Comment

Working...