педала на съединитела ми пропадна,напомпах го и се оправи после пак неискаше и така,дали съединитела е заминал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
моля ви помагайте
Collapse
X
-
Обезвъздушаване и ако се наложи след някой друг ден пак. Не бързай да сменяш, щото аз моите съм ги сменял без нуждаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Някое отговорно лице нека премести темата на правилното място!
До колежката-явно е за смяна работния цилиндър(долната помпа).Ако в казанчето горе си има спирачна течност,обезвъздушаване няма да помогне.Не е заминал съединителя,спокойно.Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
аз имах същия проблем течност губеше по мн малко почти не се забелязваше и се оказа едно мъркуче на лагер помпата за съидинителя колегата ферарист ми го даде за 18 лв и вече нямам ядове 7 месеца,даже имам резервен
Comment
-
Това че сте жена мисля по никакъв начин не ви извинява, че не сте си направили труда да прочетете правилата на форума:
Темите се пускат в правилният раздел.
Трябва да се слагат смислени заглавия.
Ако си попълните модела на автомобила и вашето местоположение в профила, другите колеги ще могат да ви дадат много по конкретни съвети за проблемите , както и да ви насочат към подходящ сервиз за отстраняването им.
И не на последно място, ако бяхте използвали търсачката определено щяхте да намерите поне 20-30 теми по този въпрос.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment