НЕ Е ГУМА! Преди малко със 140 и шарейки по магистралата отново установих че ефекта си го има с пълна сила! Друго ще да е. Вътрешно каре как Ви звучи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крива гума, но само на завой???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеИмах такъв проблем и беше крива джанта. Предна дясна по точно и кат правя десен завой извънградско се усещаше едно потракване и леко тресеше. Друго което мисля да не е от някои тампон или втулка
И аз имах подобен проблем преди да сменя носачите а тампоните почти ги нямаше при мен.sigpic
166 JTD - Ex.
164 Super T.S.
145 T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеОпаа грешка. Не е каре. Каре се усеща на пълен завой с всичката газ. Тогава си казва или направо показва (като му излязат вътрешностите отвън)
Може и крива гума да е, може нещо хлабаво по окачването да има може един куп неща да са. Заравяне в колата му е майката.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщениеТова което казваш е симптома тамън като се скапе, а това което е написал колегата, ми прилича на симптомите преди да го остави на пътя. Може карето да се е прецакало, колегата да не е забелязал и да е навъртял километри. Все тая какво точно се е скапало, важното е веднага да се оправи и да не се експериментира с високи скорости до тогава.
Каре което се е скапало винаги оставя на пътя (говорим за външно каре) Можи и шлиците да са разбити, може и много неща да са, но каре което не чука не дава симптомите описани от Иван.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТи как мислиш? Дали съм счупил повече карета от теб
Каре което се е скапало винаги оставя на пътя (говорим за външно каре) Можи и шлиците да са разбити, може и много неща да са, но каре което не чука не дава симптомите описани от Иван.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеБоби, дай идея какво да издирвам за проблем или да я погледне някой тая кола отдолу? Може и каре да е, но всичките 4 са сменени преди година-две. Но преди да започне това скачане на колата в десен завой, от доста време имам едно ромолене при топъл мотор и скорости откъм задвижването. Ромоленето го има само при движение с развномерна газ. При ускорение и при принудителен празен ход, както и по инерция няма шум. Шума е най-осезаем на извънгдарско когато всички масла са топли и по-редки. НО няма увеличаване на шума при десен завой със скорост, когато се наблюдава тресенето. При пълен ляв и десен НЯМА прещракване откъм каретата. Това имам в момента като симптоми!Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеМного шантав проблем. Ако имаш време, мини през сервиза да я качим на крика, да се изредят скоростите, докато се завива и да се гледа отдолу за какво иде реч.
Интересното е че с тая кола съм се нагледал да дребни шантави проблеми!
Както каза Джеръми Кларксън преди време, докато караше намазаната в зелено от него 75-ца: " В момента няма друга алфа на света с точно тези проблеми които има тази!"Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:44.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ванка прочети тая тема, човека е имал подобни сипмптоми и е оправил колата :
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=50020Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеВъзможно ли е от гума да тресе колата само в десен завой и то със висока скорост - над 120км/ч? Направо е ок, на ляв завой е ок, само надясно като завивам ми тресе волана и колата... та споделете опит!
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеИмах такъв проблем и беше крива джанта...|
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеПонеже гумите са ми ОК, също смятам, че е джанта.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеОт някой тампон или втулка може да е също, но това си е лично мое мнение
Comment
Comment