акумулатора го зех нов ацделко преди година. зимата опитах да искарам колата от гаража ама неможах и е оставих вътре за около седмица. тоест запалил съм и съм е загасил и после седмица е стояла в гаража (метален). след това като тръгнах да е паля и акумулатора беше паднал до толко че неможа да запали но си завъртя де. не беше нацяло истощен. въпроса ми е нормално ли е за нов акумулатор това му падане за 1 седмица?
Известие
Collapse
No announcement yet.
питане за падане на акумулатор
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщениеакумулатора го зех нов ацделко преди година. зимата опитах да искарам колата от гаража ама неможах и е оставих вътре за около седмица. тоест запалил съм и съм е загасил и после седмица е стояла в гаража (метален). след това като тръгнах да е паля и акумулатора беше паднал до толко че неможа да запали но си завъртя де. не беше нацяло истощен. въпроса ми е нормално ли е за нов акумулатор това му падане за 1 седмица?
Забравен плафон или нещо такова ще го докара до това състояние за една нощ.
Друга причина може да е ако е бил на доста влажно място...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеНай вероятно имаш утечка,и то не много малка.1.9JTD 105+
Comment
-
Имам случай в който читав на пръв поглед акумулат, бачкащ безотказно, свалих от колата си и не го ползвах 2 месеца, след това го сложих, и беше заминал.....в смисъл заминал тотално, никакво зареждане не помогна....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз пък какво да кажа...Акумулатора ми се предаде от РАЗ. Оставям колата пред блока, на сутринта тръгвам да паля и няма никойА предния ден нямаше и помен от проблеми с акумулатора...Едвам се прибрах от морето до София.
п.с. Специални благодарности към Ники (ФЕРАРИСТ), който се притече на помощ и ми даде ТОК на една бензиностанция в Стара ЗагораЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment