If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм с гуми 185/65/14 при 4000 об. е на 130км 5 скорост
двете стрелки са ми отвесно (оборотомера и скоростомера) това нормално ли е ?
За сравнение ,карам служебен форд мондео 2.0 16v които на 3500 об. е на 130км 5 ск.
А съединителят ти приплъзва ли
Когато карах моята Алфа с 130км/h бях на около 3300-3400 оборота
Според мен ти е за смяна съединителя или не ти отчитат вярно уредите
Нищо му няма на момчето, мойта също със 130 е на 4000, просто зависи от предавателните числа. А алфите по принцип си държат високи обороти, между другото твойте скорости май не са оригиналните и затова може да държи по ниски обороти.
Аз съм с гуми 185/65/14 при 4000 об. е на 130км 5 скорост
двете стрелки са ми отвесно (оборотомера и скоростомера) това нормално ли е ?
За сравнение ,карам служебен форд мондео 2.0 16v които на 3500 об. е на 130км 5 ск.
А съединителят ти приплъзва ли
Когато карах моята Алфа с 130км/h бях на около 3300-3400 оборота
Според мен ти е за смяна съединителя или не ти отчитат вярно уредите
Нищо му няма на момчето, мойта също със 130 е на 4000, просто зависи от предавателните числа. А алфите по принцип си държат високи обороти, между другото твойте скорости май не са оригиналните и затова може да държи по ниски обороти.
Е ти поне си я карал Знаеш за какво иде реч
На мен това ми направи впечатление, че при 180км/h беше на около 5000 оборота
Може и да са сменяни скоростите Сега се сещам, че имаше и доста дълга 1-ва (правех 65-70км/h което си е доста за 2.0 ТС 8 волтов)
Може и да са сменяни скоростите Сега се сещам, че имаше и доста дълга 1-ва (правех 65-70км/h което си е доста за 2.0 ТС 8 волтов)
Ами почти съм сигурен че е друга хем помпата на съединитела е другия модел хем найстина прави 70 на 1-ва над 100 на 2-ра и така, на 5-та държи обороти като Ланчата далеч по ниски от мойте и на повечето Алфи.
Ами почти съм сигурен че е друга хем помпата на съединитела е другия модел хем найстина прави 70 на 1-ва над 100 на 2-ра и така, на 5-та държи обороти като Ланчата далеч по ниски от мойте и на повечето Алфи.
Митко да почерпи, продал съм му бегачка (Голфотрошач)
Вземи я пробвай за V-max белким счупи стрелката
Абе имах аз някакви съмнения, че нещо не е "наред" в тази кола, защото не веднъж съм поствал данни от нея и някои хора са се смеели
Бобо затова няколко пъти при прави забележка, че дисковете ми бяха 257мм, а не 284мм и аз всеки път спорих с него, защото лично аз ги купувах 284мм
Бабата, която е карала тази Алфа е била маниачка, тунинговала е всичко - скорости, окачване, главини ... сигурно и нещо друго ще излезе на яве
Гиги, я огледай хубаво коша да няма накое малко охлювче под капака
Ами Митко се крие за почерпката
Аз съм я пробвал с 200км с 4-души в колата на газ и и беше леко можеше още много но януари месец и ме фана шубе за повече макар че Бат Вас викаше да видим колко и е макса.
А за дисковете не искам да те разочаровам но както в повечето случай Бобо е прав тъй като зимните ти джанти са 14-ки а с 284 диск няма да влезнат
А иначе Митко си е шпорач и я тества как е всеки ден
... А за дисковете не искам да те разочаровам но както в повечето случай Бобо е прав тъй като зимните ти джанти са 14-ки а с 284 диск няма да влезнат ...
Не мога да си спомня с точност вече , но Бобо знам, че е прав защото не се изказва неподготвен Просто бях останал с такова впечатление, защото ми продадоха едни, които бяха малки и после взех други по-голями
аз карах точно с 80 при ограничение 60.Спряха ме и радара показваше 84.начи нещо не е верно
Колета, аз мисля, че разликата между действителната скорост и тази, която показва скоростомера може да се получи и от размера гуми, които използваш.
Виж http://www.avtogumi.com/
На този сайт има калкулатор, с който можеш да си направиш по-точни изчисления.[/url]
Comment