...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Летни гуми Maxxis ?
Collapse
X
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от "Димо":20l64rq2Търтея е почти прав. D[/quote:20l64rq2]
ROC, но използвано в този смисъл включва и няколко други острова.
А Китай си е Китай (P`s ROC)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11С летни съм от 1 месец и съм доволен.Марката е на Тойо . при мен са MA-V1-195/60 R 14 с особена шарка. Имат и посока. 2 бр зa 171 лв.
Храбри да не е от В.Търново ? защото ги купувам от такава фирма.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoИ все пак ако някой може да намери сравнение с Тойо Проксес Т-1Р (те това я съм аресал, ама ме разубеждават)Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboпоне една снимка на тая яка шарка даите де да видим колко е яка
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Re: Летни гуми Maxxis ?
Първоначално публикувано от ДимоРеших да си сменя летните гуми и засега съм се ориентирал към Maxxis MA-Z1 Victra, 215/55 ZR 16 97 W. Честно казано за тази фирма знам само това, което може да се намери в мрежата, а то не е много.
Ако някой е ползвал гуми от тази марка моля, да каже мнение за качеството им
Comment
-
Нямам идея що за стока са тези гуми, обаче не винаги красивия рисунък е определящ качествата на гумата.
Мен лично , ниската цена на продукта ме стряска. Не съм привърженик и на свръх скъпите гуми, тъй като цената им се формира на база марка, слава, постижения и т.н.
Затова аз си карам малко по скъпички гуми от максиса,но с доказани качества.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от steltНямам идея що за стока са тези гуми, обаче не винаги красивия рисунък е определящ качествата на гумата.
Мен лично , ниската цена на продукта ме стряска. Не съм привърженик и на свръх скъпите гуми, тъй като цената им се формира на база марка, слава, постижения и т.н.
Затова аз си карам малко по скъпички гуми от максиса,но с доказани качества.пич
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment