Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е релето????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде е релето????

Здравейте колеги от няколко дни търся релето за вентилатора на радиатора но без успех. Прочетох всичко което намерих в инсртукциите е показано че се намира под волана но няма и няма тая гад ми скъса нервите моето табло с предпазители е тип "В" колата е боксер 146 96г. Някой ако знае нещо ще съм благодарен. Утре търсенето продължава дано да ми издържат нервите

Колега провери в коша при двигателя около акумулатора и въздушния филтър.Успех.
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

някой със сигурност?????

Comment

Пред акумулатора при реленцата. 2 са. Едно за първа и едно за 2-ра степен.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

не са там забравих да добавя че колата е без климатик и намя първа втора степен[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 05:18 ---------- Previous post was at 05:01 ----------

Comment

Аааа то било боксер. Ами виж в аутодата къде го дават, че и аз не помня къде е.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Релетата са две,едното е за първа степен и се намира на бушонното табло до педалите,ако не се лъжа най отгоре в дясно,а другото е за втора степен и се намира в коша или по точно има кутийка до казанчето на спирачната течност или още по точно под казанчето,скрито е трябва да се поразглоби.

А датчика се намира на радиатора и е двустепенен.
              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

колеги открих го това реле най после но никой не позна значи намира се отляво на волана но за да се стигне до него трябва да се разглоби таблото не е някво сериозно разглабяне 5 мин и все пак ми отиде половин ден докато го разгадая тоя боклук но го оправих

Comment

Working...
                X