Известие

Collapse
No announcement yet.

Клингерит за гарнитура????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Клингерит за гарнитура????

Понеже ми писна да нагаждам, напасвам, и мажа с уокърския силикон изпускателната гарнитура на двуцевката на 2.0ТС, отделно че тука насякъде ми вдигат рамене че нямат нова, искам смирено да попитам от клингерит ще стане ли????......Или от какъвто и да било материал, съответно и препоръчителна дебелина.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Мажи с кит за дърво, но без втвърдител!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Изпускателна от клингерит не става
      Я земи драсни на скайпа тъкмо да те питам нещо
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колега, я като решиш проблема напиши как е станало, че аз два пъти сменям, ама не устискват много... (иначе си ги купих от косер по 1 лв... може затова да е ..)
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Нова, оригинална 40-50лв
          sigpicex
          147Q2
          300bhp/606nm
          Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
            Нова, оригинална 40-50лв
            И аз така мисля, но нямат мърсолите......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Ники това което ще ти свърши работа е АF-1000 на фирмата GAmbit Прфоблема е че го продават на големи листи.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Аз си купих на Walker гарнитурка за там когато правих успусите и няма проблем.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Има армиран графилит - но как ще си изрежешгарнитурата е проблема .Чуплив е много и с ножица не става , само с подходяща замба с 1 удар за отворите.
                  Т раб до 550 гр.Ц. Имам 2 мм -режа.
                  Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Намерих с триста зора ориг гарнитура - зех си 3, ей така да си имам......

Comment

клингерита става само за затапване на ЕГР ... като по принцип знам че се използва само за топла вода и пара
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        клингерита става само за затапване на ЕГР ... като по принцип знам че се използва само за топла вода и пара
                        Точно затова мислех и аз да го ползвам,ама според мен ще стане само на смукателния колектор,а долу на изпускателния ще изгори,това е при положение че съм махнал самия клапан и съм сложил планки на негово място.Слагах под планката и гарнитура от тънка ламарина (от кутия за масло Селения) обаче имам чуството че не е добре уплътнено и пропуска...
                        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                        X