Понеже ми писна да нагаждам, напасвам, и мажа с уокърския силикон изпускателната гарнитура на двуцевката на 2.0ТС, отделно че тука насякъде ми вдигат рамене че нямат нова, искам смирено да попитам от клингерит ще стане ли????......Или от какъвто и да било материал, съответно и препоръчителна дебелина.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Клингерит за гарнитура????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеНова, оригинална 40-50лв"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз си купих на Walker гарнитурка за там когато правих успусите и няма проблем.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Има армиран графилит - но как ще си изрежешгарнитурата е проблема .Чуплив е много и с ножица не става , само с подходяща замба с 1 удар за отворите.
Т раб до 550 гр.Ц. Имам 2 мм -режа.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Намерих с триста зора ориг гарнитура - зех си 3, ей така да си имам......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
клингерита става само за затапване на ЕГР ... като по принцип знам че се използва само за топла вода и параAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеклингерита става само за затапване на ЕГР ... като по принцип знам че се използва само за топла вода и параAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
Comment