Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавка за масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добавка за масло

Здравейте, някой чувал ли е, има ли впечатления от добавка за масло QMA SX6000..кзаха ми, че отлагала някакво тефлоново покритие, подобрявала компресията и т.н.!
    145 1.6 boxer 96g ex
    BMW E60 2.5i 2008

Добавка

Тефлоновото покритие е по-добре от молибденовото
    Аз карам с такава добавка но на Mannol SCT и съм много доволен. Намалява чувствително вътрешното съпротивление в двигателя особено при градско по не загрява ,по развърта и маслото не мирише на бенз
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

А мерси, е на следва6тата смяна ще пробвам!
      145 1.6 boxer 96g ex
      BMW E60 2.5i 2008

Comment

аз съм с такава ми ако не беше тя до сега да бяь направил основен ремонт

спуках картера и маслото изтекло
        ама го разбрах чак в Варна
        е няма никакви последици за късмет

Купи го няма да сажеляваш
        в старите скорости пак бях с такова но счупих скоростите ( има тема в 155) как се разфарча само но там QMI неможа да ме спаси
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Учудена съм че сте доволни от добавка в маслото !АЗ съм била свидетелка на спекани повдигачи от същата процедура,която не е иЗобщо желателна!!!
          Grande Punto 1.9 Sporт
          98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Едно уточнение. Тефлоновото покритие по същество не е добавка към маслото , а действа на мулекулярно ниво с метала демек се "залепва за него".
            Добавките дето ги продават по бензиностанциите са друга работа те наистина променят свойствата на маслото и не са за препоръчване.

Comment

Правил съм ревизия на мотора след каране с QMI SX6000 и определено няма вредни влияния а само полезни
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Откъде се купува такава добавка, и какви пари струва? Нали за бензинов двигател говорим, или няма разлика?
                Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

да, споделятя от къде и колко? заинтересувах се щом Бобо даже добра дума каза.
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Ами аз се поинтерсувах, и 0.75л. което май е за окло 4 литра, е на цена 80лв., малко е солено, но
                    145 1.6 boxer 96g ex
                    BMW E60 2.5i 2008

Comment

фирмата е QMI България http://www.qmisx6000.com/
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Свестните масла си имат добри присадки - много по-адекватно е от фантазии с добавки.
                        пред Админите... със сапун !

Comment

В основата си технологията е разработена за нужди на военната промишленост.......
                          За първи път съм слагал такава Руска през 2000 г. Още я карат колата и последното нещо което се е повреждало е двигателя.

Говорил съм с механици, които масово наливат такива на москвичи, лади и разни баракуди защото вече трудно им се намират резервни части или те са по-скъпи от колите а резултатите са реални

Comment

Добре де - дайте цени, от къде се взема и колко и как се сипва
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Добавка

Първоначално публикувано от BatVas
                              Добре де - дайте цени, от къде се взема и колко и как се сипва
                              http://www.mannol.de/
                              Има телефон на вносителя
                              Аз карам с /Тефлон протектор/ около 10 лв за 6 л масло е 300 ммл значи за 4 л наливаш само 200 ммл то е за профилактика дето се вика но по цвят и консистенция е като по скъпите събратя .
                              Маслото ми е от същия производител , преди две седмици замених селенията.
                              Тия са с определен пробек обаче
                              Баш това дето преди слагах и направо реагира с метала немога да намеря вносителя а и името не си спомням ще питам един приятел дали си спомня. По принцип са скъпи.
                              2000 г. струваше колкото 5 л масло към 32 лв за 200 млл

Comment

Working...
                              X