Здравейте, някой чувал ли е, има ли впечатления от добавка за масло QMA SX6000..кзаха ми, че отлагала някакво тефлоново покритие, подобрявала компресията и т.н.!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добавка за масло
Collapse
X
-
Добавка
Тефлоновото покритие е по-добре от молибденовото
Аз карам с такава добавка но на Mannol SCT и съм много доволен. Намалява чувствително вътрешното съпротивление в двигателя особено при градско по не загрява ,по развърта и маслото не мирише на бенз97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
-
аз съм с такава ми ако не беше тя до сега да бяь направил основен ремонт
спуках картера и маслото изтекло
ама го разбрах чак в Варна
е няма никакви последици за късмет
Купи го няма да сажеляваш
в старите скорости пак бях с такова но счупих скоростите ( има тема в 155) как се разфарча самоно там QMI неможа да ме спаси
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Едно уточнение. Тефлоновото покритие по същество не е добавка към маслото , а действа на мулекулярно ниво с метала демек се "залепва за него".
Добавките дето ги продават по бензиностанциите са друга работа те наистина променят свойствата на маслото и не са за препоръчване.97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
-
Правил съм ревизия на мотора след каране с QMI SX6000 и определено няма вредни влияния а само полезни0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
фирмата е QMI България http://www.qmisx6000.com/0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
В основата си технологията е разработена за нужди на военната промишленост.......
За първи път съм слагал такава Руска през 2000 г. Още я карат колата и последното нещо което се е повреждало е двигателя.
Говорил съм с механици, които масово наливат такива на москвичи, лади и разни баракуди защото вече трудно им се намират резервни части или те са по-скъпи от колите а резултатите са реални97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
-
Добавка
Първоначално публикувано от BatVasДобре де - дайте цени, от къде се взема и колко и как се сипва
Има телефон на вносителя
Аз карам с /Тефлон протектор/ около 10 лв за 6 л масло е 300 ммл значи за 4 л наливаш само 200 ммл то е за профилактика дето се вика но по цвят и консистенция е като по скъпите събратя.
Маслото ми е от същия производител , преди две седмици замених селенията.
Тия са с определен пробек обаче
Баш това дето преди слагах и направо реагира с метала немога да намеря вносителя а и името не си спомням ще питам един приятел дали си спомня. По принцип са скъпи.
2000 г. струваше колкото 5 л масло към 32 лв за 200 млл97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
Comment
Comment