If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имате К&N, или друг спортен филтър.....добре е да знаете.....
---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:54 ----------
Да де, ама в кн-ския комплект не е спрей, а нещо дето се прекарва по каналчетата на филтъра.......и пак подчертавам изключетелно дебело че не прекалих, 20-30 мин след първоначалното мазане, имаше още бели петна тук там......
Май ако трябва да има човек такъв филтър трябва да го мие по често, както и да си плакне и дебитомерчето....
този ти гел е за филтри за картена вентилация, разликата е много голяма
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
и в моя комплект е с масло,което не е на спрей а се полива върху филтъра,и е ок вече година може би слагаш много.трябва много бързо да минаваш върху ръбчетата,че протича иначе.сигурно си попрекалил.
а за мап съм чувал и аз че става ама сигурно ще трябва да се понастрой екуто че ме съмнява да отговарят показанията едно към едно
Аз скоро ползвах K&N, който обаче е купуван преди година и си беше спрей. Ще проверя дебитомера, че нещо от известно време по някой път ми записва грешка P0101, а дебитомера е нов.
Comment