If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз 6те сменявам др. седмица носа4и.маистора ми каза 4е има 2 варианта: първият е турски за 55 лв бр. а другият италиански за 80 лв бр. кои е по добрият,и от къде да му ги намеря.
Аз взех за моята лятото фиорела за 44 лева броя с отстъпката (вярно , че са различни от тези на боксера - ама такава разлика
както и да е,6те сложа АС МЕТАЛ по евтини са,пък съ6тата работа вър6ат.а и ми ги похвалиха доста,а за италианските не е гаранция 4е няма да ме врътнат.
аз 6те сменявам др. седмица носа4и.маистора ми каза 4е има 2 варианта: първият е турски за 55 лв бр. а другият италиански за 80 лв бр. кои е по добрият,и от къде да му ги намеря.
Аз взех за моята лятото фиорела за 44 лева броя с отстъпката (вярно , че са различни от тези на боксера - ама такава разлика
Изкараха ли 5000км?
Aми преди 15 000 км смених и двата - единия го ударих в бордюр лятото и затова го смених (бях го изкривил) иначе беше добре - другия и сега си е добре . На Гиги мисля и те са на около 15 000 пак фиорела. Макар да чувам хубави неща за АС-метал
Comment