If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Случайно попаднах на www.autofree.ru става въпрос за унискан на един ком и за вин ХП (мечта на всички )
Цък мечта ама не ... не работи под никакъв ВИН поне аз не успях да го подкарам .. само ДОС ... най вероятно някакъв проблем с видеото под ВИН .. ама под всички ВИН 9х,НТ,2к,ХП ....
Първоначално публикувано от от форума на ФИАТ
та да попитам някой осъществявал ли е контакт с тях или още по интересно някой сдобил ли се е вече. Благодаря
А и най вероятно изисква пак някакъв специален адаптор като старата версия ... защото под ДОС като се стигне до момента на контакт - казва няма връзка с адаптора ... аз ползвам 'нормален' COM-KL адаптор, но с него цък ... нощо ...
Така че ако някой е научил нещо да свирка ... ще има и
Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
Това което се шири из мрежата си е чиста заблуда за потребителите първо изобщо не е под уиндоус второ никаде няма безплатните схеми и хората си го продават изтарикатиха се
Естественно че не тръгва - вътре има хиляда приложения и Григор не е ясно точно кво е пуснал То и при мен тръгва приложението с менютата А и да тръгне дава Unreliable Clock
Тъпата програма си работи идеално, но иска хардуер-а.
Избирам си кола, модел ЕКУ, но след опит да се "вържа" ми казва да си купя хардуер-а от някаква страница...
Хахахахахахаха ми тва е направено нарочно така бе Представяш ли си всеки път когато убъркаш нещо при връзване да ти излиза да си купиш хардуера Аре дебелата ти глава един път да ме послуша ... ма кво ли се хабя оди пак дай едни пари за нещо дето и за паметник не става
Comment