Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой пробвал ли е UNISCAN 3.5 ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой пробвал ли е UNISCAN 3.5 ?

Първоначално публикувано от от форума на ФИАТ
    Случайно попаднах на www.autofree.ru става въпрос за унискан на един ком и за вин ХП (мечта на всички )
    Цък мечта ама не ... не работи под никакъв ВИН поне аз не успях да го подкарам .. само ДОС ... най вероятно някакъв проблем с видеото под ВИН .. ама под всички ВИН 9х,НТ,2к,ХП ....

Първоначално публикувано от от форума на ФИАТ
    та да попитам някой осъществявал ли е контакт с тях или още по интересно някой сдобил ли се е вече. Благодаря
    А и най вероятно изисква пак някакъв специален адаптор като старата версия ... защото под ДОС като се стигне до момента на контакт - казва няма връзка с адаптора ... аз ползвам 'нормален' COM-KL адаптор, но с него цък ... нощо ...

Така че ако някой е научил нещо да свирка ... ще има и
    Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369

Това което се шири из мрежата си е чиста заблуда за потребителите първо изобщо не е под уиндоус второ никаде няма безплатните схеми и хората си го продават изтарикатиха се
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

При мене тръгна на секундата... само, че си иска адапторчето
      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
      GSM: 0888 520 600

Comment

Тцъ ->не тръгва.
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
          При мене тръгна на секундата... само, че си иска адапторчето
          Под каква операционна система тръгна?

Първоначално публикувано от Crusader
          Тцъ ->не тръгва.
          При мен тръгна само под ДОС - само там се появява екран на който пише, че го няма адаптера и за повече инфо на стр. на производиителя ....
          Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369

Comment

Естественно че не тръгва - вътре има хиляда приложения и Григор не е ясно точно кво е пуснал То и при мен тръгва приложението с менютата А и да тръгне дава Unreliable Clock
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

хех.... Айде да знам какво съм пуснал

Тъпата програма си работи идеално, но иска хардуер-а.

Избирам си кола, модел ЕКУ, но след опит да се "вържа" ми казва да си купя хардуер-а от някаква страница...
              2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
              GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
                хех.... Айде да знам какво съм пуснал

Тъпата програма си работи идеално, но иска хардуер-а.

Избирам си кола, модел ЕКУ, но след опит да се "вържа" ми казва да си купя хардуер-а от някаква страница...

Хахахахахахаха ми тва е направено нарочно така бе Представяш ли си всеки път когато убъркаш нещо при връзване да ти излиза да си купиш хардуера Аре дебелата ти глава един път да ме послуша ... ма кво ли се хабя оди пак дай едни пари за нещо дето и за паметник не става
                sigpic

Comment

Working...
                X