Известие

Collapse
No announcement yet.

еърбег за alfa 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• еърбег за alfa 156

Здравейте , отскоро имам алфа 156 и забелязах , че лампата на еърбега свети , закарах колата на диагностика и там ми казаха , че всичките еърбези са на мястото си , но на задната завеса буксата я няма бихте ли ми помогнали от къде мога да се сдобия с такава букса и колко ще струва. Другия ми въпрос е свързан със CD -то, видях , че имам фукция за свързване на gsm към CD- то , но не виждам къде мога да го включа . Благодаря предварително .

ако толкова държиш ще ти подаря една букса

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      ако толкова държиш ще ти подаря една букса
      Не се ебавай с човека

Колега неможе да ти липсва буксата или нещо не си разбрал или нещо майсторите са те пуснали по пързалката Казаха ли ти какво трябва да се направи за да се отстрани проблема?
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

аз на кола на 10 години чесно казаномного много неразчитем ,че ще се отвори еърбег.

Comment

Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
          аз на кола на 10 години чесно казаномного много неразчитем ,че ще се отвори еърбег.
          Ами не залагай ма на колегата колата щом има завеса задна значи съвсем не е на 10 години
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

По-скоро буксата е сдала багажа, запоявай жиците или отиди при някой дето да ти го направи и повече няма да имаш ядове с "буксата". Също можеш да смениш сервиза и да отидеш някъде където да ти оправят проблема, щото явно само са ти взели парите без да ти свършат работа.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Благодаря за отговорите.
              Майстора ми каза , че кабела е скъсан и буксата я няма.Трябва само да си намеря букса и няма да има проблеми.
              Днес гледах букса на еърбег за рено и видими разлики няма.Знаели някой дали става да се сложи от друга кола или трябва да е за алфа.
              благодаря предварително.

Comment

Колега, и от друга кола ще стане най вероятно.
                Вземаш и пробваш.

Comment

Първоначално публикувано от badjo_1985 Покажи съобщение
                  Колега, и от друга кола ще стане най вероятно.
                  Вземаш и пробваш.
                  А най-добре запояваш директно и забравяш
                  sigpic

Comment

Working...
                  X