Известие

Collapse
No announcement yet.

Боядисване само на драскотините в ChipsAway - мнения?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз имам подобни надрасквания!Тази оферта за 250 лв.на детайл е несериозна!Както каза колегата Живко 200 лв. е от скъпите и е добро!Има в Германия едни джаджи-викат им -щифтове със същият номер боя,специално за драскотини!Наште ще ми изпратят и като видя резултата ще кажа става или не!

Comment

Еееее, ако цепите стотинката на две - да, цените им не са за вас.

Труда е качествен, вижда се на chipsaway.co.uk, аз съм доволен.
      Last edited by Kiber; d.m.y г., 08:53.
      2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
      .

Comment

На мен тази операция ми излезе 30 лв при един майстор. Резултата е задоволителен за цената си. Личи си съвсем леко при ярко слънце и сериозно вглеждане, но по-добре от нищо. Едната "драскотина" грозно беше застъргала и пластмасата на бронята дори.
        Идеален вариант е, докато дойде време за цялостно боядисване.

ПП. Смятам, че за нашите 20 годишни коли, струващи по 3-4000 лв. това е по-разумна цена.
        Last edited by b_angelov; d.m.y г., 08:54.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
          На мен тази операция ми излезе 30 лв при един майстор. Резултата е задоволителен за цената си. Личи си съвсем леко при ярко слънце и сериозно вглеждане, но по-добре от нищо. Едната "драскотина" грозно беше застъргала и пластмасата на бронята дори.
          Идеален вариант е, докато дойде време за цялостно боядисване.

ПП. Смятам, че за нашите 20 годишни коли, струващи по 3-4000 лв. това е по-разумна цена.
          Този майстор дали ще се справи с моята "рисунка" на калника? (post 4,page 1)
          Нямам представа кой в Бургас и региона може да свърши добре работата,цената не е от значение.
          Колеги,ако можете да препоръчате някой свестен бояджия,ще съм ви признателен!
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
          Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
          http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
            Този майстор дали ще се справи с моята "рисунка" на калника? (post 4,page 1)
            Нямам представа кой в Бургас и региона може да свърши добре работата,цената не е от значение.
            Колеги,ако можете да препоръчате някой свестен бояджия,ще съм ви признателен!
            Предполагам, че може и да може. Ако искаш в Неделя ела на сбирката да хвърлиш едно око на бронята ми и да видиш как е станала. От там нататък сам си преценяш
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Kiber Покажи съобщение
              Еееее, ако цепите стотинката на две - да, цените им не са за вас.

Труда е качествен, вижда се на chipsaway.co.uk, аз съм доволен.
              Какво значи ако цепим стотинката на две? Простата сметка показва, че в реномиран сервиз за автобои могат да пребоядисат цял детайл на същата или дори по-ниска цена. Тук плащаш най-вече заради това, че е голяма играчка да се оправят драскотина по драскотина и не е ясно доколко е оправдано финансово. Според мен цялостното определено ще е по-качествено решение от фиксиране на отделни драскотини, пак с уговорката че го правят добри бояджии.
              Иначе поздравления за информацията, смятам че е полезна за всички, които имат желание да се възползват от тази услуга!
              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Дай да видим и снимката след Нали каза по горе да сравним разликите
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Излиза че изобщо няма сметка и си е поредната зарибявка ,както казаха колеги, по доста от добрите сервизи цената е по-ниска дори и то за цял детайл .Поредните тарикати.
                  Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                  Звукът може да бъде
                  описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Аз до колкото знам, най-обикновен квартален авто-боаждия таксува по 150-180 лв на детаел.

Не знам кой от вас реално и наистина последно е правил запитване за цена на боядисване в реномиран, представителен сервиз на марката. Но явно легендата е, че цената при реномираните е 200 лв.

Тези момчета, на детайл вземат по 110 лв. за капак или таван, където труда е повече по 250. Аз имам парите и ги давам.

ето снимка "след" и по живо по здраво. (червеното е отражение, а не нюанс, да поясня, че понякога се налага)
                    Attached Files
                    Last edited by Kiber; d.m.y г., 19:54.
                    2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
                    .

Comment

На мен ли ми се струва или нещо си личи интервенцията\чертите на веждата и вратата\?
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Отражава се прага на друга кола отсреща до колкото виждам аз

А тази интервенция не е трудна по принцип. Лично аз съм си правил калника така и ако някой дойде и познае къде е правеното ще го призная
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Извинявам се ,но тази драскотина ли поправяха? Или това не е драскотина ?
                          Attached Files
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 21:01.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            Извинявам се ,но тази драскотина ли поправяха? Или това не е драскотина ?
                            Това е отражението на прага на съседната кола
                            Last edited by mik mik; d.m.y г., 23:43.
                            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
                              Това е отражението на калника на съседната кола
                              Аха, ок, може би драскотината от калника на съседната кола
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 21:25.

Comment

Колега Кибер!!!За 110 лв на детайл предполагам е цена на детайл за боядисване без камера!При някой квартален майстор,както се изразяваш!200 лв е за боядисване на детайл с оригинална боя и изпичането в камера!Не е легенда за тези които са се интересували скоро,но за теб явно е!

Друг път не се изказвай "за цепенето на стотинките на две" без да познаваш хората!
                                Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 23:02.

Comment

Working...
                                X