Първоначално публикувано от exteriorcardetailing
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Боядисване само на драскотините в ChipsAway - мнения?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВ тази връзка- препоръчай някой добър бояджия, за който си сигурен, че върши работа.Last edited by NightRider; d.m.y г., 14:02.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВ тази връзка- препоръчай някой добър бояджия, за който си сигурен, че върши работа.
За някакви бояджийски истории мога да кажа, че този момък работи хубаво, тъй като са ми идвали коли боядисвани от него.Не го познавам лично само сме разговаряли, когато съм му пращал някой клиенти или съм имал въпроси към него, а по принцип все се каня да ида при него, за да обменим някоя приказка, ама все няма време.След негово боядисване не се налага да се пастира, т.е. невероятно гладка лакова повърхност, без стечки, прашинки и др.Има си камера,работи с хубави бой и взема нормално скъпо
Сервиза е в Дружба а човека се казва Венцислав-0878839380
Мога да ти кажа и други, но не ги познавам, просто са ми идвали коли, на които е имало боядисани елементи и съм коментирал бояджиите, но винаги съм намирал забележки, без които сигурно не може, знам ли?С някой подържам връзка по телефона без дори и да сме се виждали, аз им давам съвети за пастиране на по-капризна кола, след боядисване, те ме вкарват в материята на бояджиите, за разните преливки, с които пък аз се сблъсквам и така.По принцип почти, след всяко боядисване се налага пастиране, но те не го правят(защото те примерно само боядисват, а не пастират , а при мен е обратното), тези портокалови ефекти, стечки, прах от лак, трябва да си ги отстраняват те, защото знаят и колко ръце лак са сложили и кое как е станало, а като дойдат при мен аз гадая и работя на тръни, за да не претрия нещо, защото нали се сещаш, че и да им кажеш да ти сложат повечко ръце лак, те пак ще те прее..ат и ще ти сложат колкото се може по-малко, български манталитет.В големите сервизи боядисват некадърници, всеки свестен бояджия си е направил негов частен сервиз купил си е оборудване, обучил си е няколко човека, дава големи заплати и така, а в големите сервизи ходят за да се учат според мен, затова е на тоя хал работата.Вярно имат оборудване и база, но нямат работника, защото им дават ниски заплати и не ги задържат много, много.На жена ми брат и работи в отдел Аутомотив на Еуромаркет, инсталират бояджийски камери и всякакви неща свързани със сервизи(машини за баланс, крикове, всичко)та и с него сме говорили на тази тема за бояджиите, като стигаме до извода, че дори и на добрите не винаги им се получава, ама като е така, да го направят наново, а те си ти дадат колата и ти ако видиш видиш, ако не си караш така и не ти се разправя после да ходиш пак , да чакаш, да си без кола и т.н.Нали си гледал предавания за коли и бояджийски истории, от типа на Уест Коуст Кастъм, там винаги след боядисване се пастира и полира, ако не е наложително пастиране, то се прави задължително полировка за да се изпъне лака.
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеВ София - вече четири детайла ми боядисаха като доверен сервиз в D&S на Сливница преди Бриколаж. Много съм доволен. Иначе ми казаха, че взимали по 150лв. ако няма за изчукванеАвтокозметични услуги
http://www.exterior-car-detailing.com/
Автокозметични препарати
http://www.detailingstorebg.com
Comment
-
Първоначално публикувано от perrier Покажи съобщениеЗакарах колата си на Венцислав, коѝто exteriorcardetailing препоръчва горе за да ми оправи 2 детаѝла. Ще ви пиша за резултатите и "преди" и "след" снимки.Lexus IS200
Comment
-
Днес ми се обади Венцислав, че ми е готова колата.
Пристигам и какво да видя... нито следа от деруи, лющения, вдлъбнатини, все едно беше сменил вратите с нови.Калниците също бяха минати за да си пасват с вратите. Направо мога да се огледам в цялата дясна страна. Даде ми и остатъка от боята, която е ползвал безплатно.
Общо струваше 350 лв:
- 150 лв боядисване на детаѝл
- изчукване
- разглабяне на 2 врати със ел стъкла и огледала
- вътрешно и външно миене (докарах му я на гъз)
Браво!
ето и снимки
Тема с всичките ми "щети", 2-рата е задна дясна врата:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70206Last edited by perrier; d.m.y г., 18:41.Alfa Romeo 147 1.9 JTD '03 (Distinctive)
Comment
-
Радвам се че съм помогнал макар и да не познавам лично бояджията Венцислав, който ви препоръчах, но няма нужда да познаваш готвач или художник, когато сътвори нещо перфектно и с желание и станеш консуматор или свидетел на видяното, така беше и с моя случай.Виждал съм коли боядисвани при него и казвам, че е много добър.
Имам наблюдения относно боядисването и на други, ама ще поснимам някой път, да видите хората за какво боядисване дават и пари даже, при положение, че майстора си е за бой.
Със здраве да си караш колата и безаварийно!Автокозметични услуги
http://www.exterior-car-detailing.com/
Автокозметични препарати
http://www.detailingstorebg.com
Comment
Comment