Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте предложения за свестни тенекиджии

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте предложения за свестни тенекиджии

Здравейте Колеги,
    Дайте някакви координати на тенекиджии от които сте доволни и са ви свършили работа..
    Имам един заден капак за оправяне (поизгнил е на 2 места.. има дупки) а и по ръба (където се захваща гумата на стъклото за метала) е тръгнал, та ако знаете такива които биха се заели с тази работа - издайте ги..
    Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 33 1.7 i.e. '89

Ех...

Срамота колеги, може ли да не знаете 1 тенекиджия.. изглежда са подобрили антикорозионната защита много от времето на моят автомобил...

Comment

Ами кажи за какво ти трябват - аз досега съм ходил на два - на Рок енд Рол и на ДКВ и съм доволен и от двата. Ама при мен е било за леки козметични ремонти и боядисване.
      Но мен ми го препоръчаха колеги и съм доволен
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

за ремонт

Благодаря, ще ми изпратиш ли адрес/телефон на тези господа?
        Искам да си оправя вратата на багажника - в момента имам ето такива неща от 2те страни:
        http://server6.theimagehosting.com/imag ... 18.b40.JPG
        Искам да се махне стъклото, да се изреже до където е тръгнало (май ще трябва да се оправи цялата дължина на вратата..), обработи, донади за да се оправи линията и след това да се боядиса.

Comment

ROCK & ROLL сервиз - бул. "Симеоновско шосе" 34
          тел. 0888 402 608, 0889 431 991 ; 02/68 31 46

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
          Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
          X