Известие

Collapse
No announcement yet.

Selenia - мнения, ментета, хубаво масло ли e и масло ли е въобще

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Заради вас ходих до колата да видя какъв ми беше филтъра
    Tecnocar R125.Сутрин като съм я палел студена и със скъсън вакум на регулатора за бензина,веднага гасне но ми прави впечатление че стрелката остава на 4 атмосфери и мнооого бавно почва да пада.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Малето са добри - спор няма, но идват скъпички за масовия потребител и от тях взимам само за определени клиенти, които искат да им сложим такива. Може да са се развили, ако всичките които си видял ги е стягал един и същ майстор
      напоследък оригиналните филтри за Алфа Ромео са Клийн и си го пише. А също така оригинални филтри идват от Южна Африка ......и България за Мерцедес .....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
        Tecnocar R125.Сутрин като съм я палел студена и със скъсън вакум на регулатора за бензина,веднага гасне но ми прави впечатление че стрелката остава на 4 атмосфери и мнооого бавно почва да пада.
        Много добри Италиански филтри. През 1999-2002-ра си ги внасяхме директно от Италия ама след това се порзвалиха малко нещата с доставките.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
          е хубо ма на мен с Рейсинг стрелката ми сочи повече, не е проблема в стрелката

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Да отделим ли теми за останалите марки масла!?
            Заключвам
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
            X