Като купих колата (164 2.0 т.с.) преди 1 седмица , незнaех какво масло да сложа . Препоръчаха ми да си сложа Приста ГАЗ 15-40 . (Колата е на ГАЗ .) Ама сега имам много голямо тропане , като карам без газ на 2800 об. . Маистори казаха че е от повдигачите , какво да правя ! Да сменяам ли маслото пак ? (Маистора каза да зема платно масло да оплатнява за да не трака .)
Помогнете моля !!!
Вапроса ми е мога ли да карам така ?
И какво масло да купя .
Това масло е на 500 км.
Благодаря
А и още нещо сега си мисля да сложа някво много гасто като пример 20-40 виско . Мотора е много зле , само на таблото ми пише 365 хиляди км. И ако е връщан ! Може да е на-над половин милион км. Предишния собственик е карал със това виско , даже ми каза да купя 20-50w
какво да правя . Но на мене неми пука просто колата ме кефи многоооо . И по двигателя няма други проблеми освен това тракане .
Помогнете моля !!!
Вапроса ми е мога ли да карам така ?
И какво масло да купя .
Това масло е на 500 км.
Благодаря
А и още нещо сега си мисля да сложа някво много гасто като пример 20-40 виско . Мотора е много зле , само на таблото ми пише 365 хиляди км. И ако е връщан ! Може да е на-над половин милион км. Предишния собственик е карал със това виско , даже ми каза да купя 20-50w

Comment