If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
искам да попитам има ли колеги който са слагали чип/ремап в Пловдивски сервиз и дали са доволни, защото държа да си чипосам колата в Пловдив
147jtd115 `02
sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Мога да искам графиката от диното после, но на един Туран дето първо му умориха компютъра и един месец без кола седя мой познат. Турана е 175 коня сток мисля, че беше и след чипа на Брезел започна да харчи 20/100 нафата. После на диното се оказа, че като мощност в ниските тръгва с голям въртящ момент, и на 2500 об. рязко пада момента и резултата е повишение на мощността едва с 6 кв. 3 пъти му преправяха чипа и на края момчето си поиска парите и всичко се свърши.
Знам и други случай с други коли с подобни проблеми.
Вярно знам и такива дето на диното дават завидни резултати... но мисълта ми беше, че не винаги стават хубави неща от такова разстояние. Общо взето тези чипове които си ги е настроил веднъж са му добре. Но тези които прави за сефте....
Хубаво е тунера да ти е близо, ако нещо не е наред да може да се коригира веднага. Щото не винаги сметките излизат правилни. По сметки се правят първоначални настройки защото те се смятат в идеални условия. После се почва с меренето и тестването за да се нагласи добре.
С чип от Брезел може да е добре, но може и да е равносилно на монтиране на чип от ebay.
Имаме достатъчно кадърни момчета и в България които ще направят добър тунинг и все пак всеки си решава
Няма 100% проверено бате. Само на диното е проверено Отиваш където ти кефне, правят ти чипа и после на дино за проверка. Като не е добре, връщаш се показваш им параметрите и да си го оправят.
Тия с диното струват едни други пари, обаче. Да не говорим че на турбо кола на диното мога да ти покажа квото ми текне с минимална корекция на едни два входящи параметъра.
Пък и като не са известни изходните коне на една кола диното нищо не показва.
Та се прави иначе - Дино, чип, дино, корекция на чипа, дино и т.н. Ма като ти кажа 1500 лв ще се навиеш ли?
Ма що трябва да е 1500 лв? Прави се колата, мери и се сместа, аванс и наличие на детонации. Връща и се оригиналния софт отива се на дино. Прави се рън с оригиналния, слага се тунингования и се гледат разликите. 1 час на дино е достатъчен да се направят финни корекции. И за това могат да стигнат едни 500 лв. например. И ще има много яснота. Иначе пък искате за 300 лв. да се чипоса колата, без да се кара и да се юрка и да се гори бензин, че на всичкото от горе и на диното да убие рибата. Е няма как да стане.
Като са много 500 лв. чипосвате се за по 200 - 250 лв. и каквото стане.
За това, за да бъде резултата най-близо до очакваното Алфа трябва да ходи за чип при човек дето се занимава с Алфи. Дето е правил, ходил е на дино, има вече готови тествани варианти... и така. А не някой си батка там да си запише някакъв файл дето му го пратили от еди си къде и да те увещава в какво ли не.
Comment