Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да залепя карбоново фолио на таблото ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да залепя карбоново фолио на таблото ?

Купих си 3М карбоново фолио и си облебвах доста глупости, някой неща се получиха други не съвсем, трети пък въобще.

Та проблема ми е че на таблото въобще не се залепва въпросното табло. Както казвам въобще имам в предвид задържа се така сякъш съм го пльоснал върхо пясък.

Пробвах изтъркам таблото със шкурка, и е доста по добре но пак не се задържа перфектно. границата по която ще лепя фолиото и останалата част от таблото няма как да я изтъркам.

Пробвах като изтъркам с едра шкурка и стане леко "рошаво" да нагрея с пистолета за горещ въздух да се разтопи и така се "замазва " и става гладко ама и по тозни начин не става закрая.

С какво да го намажа въпросното табло ? С Боди кит или някакъв силикон или лепило ?
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Има си грунд за лепене на фолио по принцип, ама ако искаш да го лепиш на тая "меката" част на таблото дето прилича на облепена с изкуствена кожа мисля, че няма как да стане

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Има си грунд за лепене на фолио по принцип, ама ако искаш да го лепиш на тая "меката" част на таблото дето прилича на облепена с изкуствена кожа мисля, че няма как да стане

За чисто пластмасова част става въпрос.От къде да изкопая такъв грунд

Comment

Ето го твоя човек: vaklinator

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Ето го твоя човек: vaklinator

Ей да се застрелям направо. Как не се сетих за тоя човек....

Comment

A да си рисъл таблото със силиконови спрейчета ?

Comment

Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
              A да си рисъл таблото със силиконови спрейчета ?

Да точно силиконов спрей ама си мислех че със спирт от аптеката ще се измие, и го търках с въпросния спирт.

Comment

Working...
              X