Известие

Collapse
No announcement yet.

LuK'o'Valeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Я издай тайната,откъде я взе тази кутиика Лук с части Валео,че ми стана интересно
    Привет,
    Нямам представа от кой точно магазин в София беше поръчан. Приятел от фирмен сервиз на сериозна марка автомобили, за да ми направи услуга го поръча от София, но къде точно не съм питал. След като дойде и видяхме, че излезе Валео от вътре го върнахме, но не съм питал за първоизточника.

Comment

Мисля че на някой бях казъл да не си купува зеленчуци разни лук чесън и тем подобни зарзавати ,обясних му защо и изрично споменах че феродото на лука най-често е валео както и на рикамбито и на АР то ама кой да слуша .......после спамим по форумите .....
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
        Мисля че на някой бях казъл да не си купува зеленчуци разни лук чесън и тем подобни зарзавати ,обясних му защо и изрично споменах че феродото на лука най-често е валео както и на рикамбито и на АР то ама кой да слуша .......после спамим по форумите .....
        Ами то хубаво, но ако не си забелязал сме като гости тук, не знаем коя е темата за зарзавата , та нещо линкче ако може ....

---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Мисля, че това изчерпва темата:
        http://forum.alfa156.net/forum/forum...7253&KW=clutch

за съжаление.

И какъв е варианта за съединител, който да изкара повече от 20 000км ?
        ex - 147 16v multijet

Comment

Варианта ти е от по-мощен дизел... ако пасва на твоя модел.
          Примерно ако има пасващ съединител за мощност 150 к.с. а твоя е 115 (ако иде реч за колата от подписа) дори с чип би трябвало да не може да го бастише за 20к.

Друга опция е някой добър в мапването да ти преработи мапа да не е толкова агресивен в началото, така също ще изкарва повече съединителя.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За JTD105 монтиран в Bravo/a/Marea става дума.

С моя, да чукна на дърво нямам проблеми.
            ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
              Ами то хубаво, но ако не си забелязал сме като гости тук, не знаем коя е темата за зарзавата , та нещо линкче ако може ....

---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:24 ----------

Мисля, че това изчерпва темата:
              http://forum.alfa156.net/forum/forum...7253&KW=clutch

за съжаление.

И какъв е варианта за съединител, който да изкара повече от 20 000км ?
              Няма линкче понеже разговора се състоя на живо а не в нета но цялата нужна информация се съдържа в това :
              ...изрично споменах че феродото на лука най-често е валео както и на рикамбито и на АР то ама кой да слуша .......после спамим по форумите .....
              Last edited by dimo; d.m.y г., 13:23.
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Няма линкче понеже разговора се състоя на живо а не в нета но цялата нужна информация се съдържа в това :
                ...изрично споменах че феродото на лука най-често е валео както и на рикамбито и на АР то ама кой да слуша .......после спамим по форумите .....
                Понеже моето разбиране за автофорум посветен на дадена марка е да се търси и предлага взамиопомощ и полезна информация реших да пиша това, което съм открил, за да може утре някой, който не е присъствал на зарзаватчийския ви разговор да не се прецака с х2 сума за съединител. Обаче това е поредното мнение, от което лъха липса на желание да се помага на някого. Аз лично нужда от помощ нямам, тъй като мога сам да се оправя с почти всичко, обаче виждам, че и вие нямате желание да знаете или ако знаете, нямате желание да споделите.
                С това смятам темата за изчерпана и нямам намерение да споделям каквато и да е друга информация по този въпрос в тази тема. Който желае да научи нещо - лично съобщение, скайп, icq, телефон, лично или димни сигнали.

Успех, алфисти!

Comment

Първоначално публикувано от Airfan Покажи съобщение
                  Понеже моето разбиране за автофорум посветен на дадена марка е да се търси и предлага взамиопомощ и полезна информация реших да пиша това, което съм открил, за да може утре някой, който не е присъствал на зарзаватчийския ви разговор да не се прецака с х2 сума за съединител. Обаче това е поредното мнение, от което лъха липса на желание да се помага на някого. Аз лично нужда от помощ нямам, тъй като мога сам да се оправя с почти всичко, обаче виждам, че и вие нямате желание да знаете или ако знаете, нямате желание да споделите.
                  С това смятам темата за изчерпана и нямам намерение да споделям каквато и да е друга информация по този въпрос в тази тема. Който желае да научи нещо - лично съобщение, скайп, icq, телефон, лично или димни сигнали.

Успех, алфисти!
                  Такааа най-напред искам да ти пожелая да имаш повече късмет с новия съединител, както и хиляди безаварийни километри обаче искам да направя едно уточнение :
                  По време на зарзаватчийския разговор лично аз ти казах на теб да не купуваш лука защото всичко му е валео и прочие...това ти го казах да ти помогна - обаче на теб сигурно кой знае какво пак ти е лъхало в този момент и си решил да не послушаш съвета и да се убедиш лично , което в крайна сметка си е твое лично право.И както виждам вече си открил сам , това което ти казах преди 1 седмица. Ако ме беше послушал щеше да си спестиш и време, пари и енергия и нямаше да сътвориш темата с заглавие LuK'o'Valeo и да я поднесеш като сензация.

П.С Едва ли има някой на който съм отказал да помогна ако е по силите ми обаче- можеш да помогнеш на този който търси помощта ти.
                  Насила хубост не става !
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Само дето темата съм я пуснал аз, дори без знанието на Airfan и да, за мен е сензация. И какъв е проблема ? Съединителя е върнат, "набутани" няма.

В случая цялата тази тема със сензационно заглавие е само от полза на евентуални бъдещи мераклии за прословутите качествени LuK съединители.

Явно пречи тази тема
                    http://s2.postimage.org/IYUr9-6af5b9.jpg
                    Last edited by emzo; d.m.y г., 14:26.
                    ex - 147 16v multijet

Comment

Такааа най-напред искам да ти пожелая да имаш повече късмет с новия съединител, както и хиляди безаварийни километри обаче искам да направя едно уточнение :
                      По време на зарзаватчийския разговор лично аз ти казах на теб да не купуваш лука защото всичко му е валео и прочие...това ти го казах да ти помогна - обаче на теб сигурно кой знае какво пак ти е лъхало в този момент и си решил да не послушаш съвета и да се убедиш лично , което в крайна сметка си е твое лично право.И както виждам вече си открил сам , това което ти казах преди 1 седмица. Ако ме беше послушал щеше да си спестиш и време, пари и енергия и нямаше да сътвориш темата с заглавие LuK'o'Valeo и да я поднесеш като сензация.

П.С Едва ли има някой на който съм отказал да помогна ако е по силите ми обаче- можеш да помогнеш на този който търси помощта ти.
                      Насила хубост не става !
                      Да, прощавай, наистина може би си ми казал, но аз за зарзаватчийски разговор не си спомням. Може би ако си споменал думата зарзават в едно изречение с LuK съединители, останалите ти слова съм ги пуснал покрай ушите си, тъй като изказването ми се е сторило несериозно. Сензации няма, има въпроси.

Поздрави.

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                        Само дето темата съм я пуснал аз, дори без знанието на Airfan и да, за мен е сензация. И какъв е проблема ? Съединителя е върнат, "набутани" няма.

В случая цялата тази тема със сензационно заглавие е само от полза на евентуални бъдещи мераклии за прословутите качествени LuK съединители.

Явно пречи тази тема
                        http://s2.postimage.org/IYUr9-6af5b9.jpg
                        което не променя нищо от това което казах
                        а и за малко да забравя Благодаря и на двама ви за отрицателния вот надявам се ви направи щастливи
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                        X