Решил съм да ги боядисвам дали ще могат да ми докарат същия цвят ? Като боята на колата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на брони, дръжки и огледала.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trustworthyНомерът на боята би трябвало да е щампован на една планка в багажника, под кората, до резерваната гумаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
по номера ще ти излезне цвета който е бил когато е била нова...само че нали се сещаш, че тя е изсветляла през годините...най-добре на място да ти я гледат и да сравняват...на мен така някой балък тенекеджия си е оставил ръцете на единия калник и ми е по-тъмен и си личи от километриPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Точно това имам в предвид. То цвета е ясен ама годините през които е карана колата си дават отражение на боята цвета и най вече гланца. Да не стане нещо такова броните да лъщят. За това питам за компетентно мнениеAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
-
е така ще е
Е ще заблестът затова трябва да си полираш цялата кола с паста или да не пръскаш броните с лак. Новата боя винаги си личи че е по лъскава за това мои съвет пастираи я цялата и то с паста с цвета на колата.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от Va4oАми ще видя в Бургас какви майстори бояджии има да видя какво могатАлфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
Comment