Известие

Collapse
No announcement yet.

Вдлъбнатинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

спорд мен инвестиция в леки вдлабнати и драскотина при положение 4е караш в София са напразно похарчени пари . въпрос на време е ( и то кратко време ) да се сдобиеш с нови .

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
      спорд мен инвестиция в леки вдлабнати и драскотина при положение 4е караш в София са напразно похарчени пари . въпрос на време е ( и то кратко време ) да се сдобиеш с нови .
      Мисля, че тук колегата е прав... Аз дето съм в "пуст" град като Кърджали, достатъчно е да седи на паркинг колата и комшията, като паркира до теб - отваря вратата - ТРЯЯЯССС по твоята кола... Минава м/у двете спрели коли - ТРЯЯЯССС огледалото... И това съм го наблюдавал ежедневно, независимо кой от съседите е - всеки го прави. Един не видях да се отнесе с нужното внимание към чуждата собственост. И аз вече се примирих и гледам поне дугото да ми е ОК
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
      X