Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистачки за 145/6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чистачки за 145/6

Момчета, кажете какви чистачки да сложа на каляската, че малко съм объркан. Аеротуйн-ът на Бош отпадна като вариант, щото не мога да знам дали всяка сутрин ще ги намирам на мястото си тези чистачки.

Един колега си купи наскоро някъв noname, който продавали в Лукоил, но служителката там му го препоръчала, защото от Бош и Шампион имало оплаквания от шофьорите. Комплектът струвал 10-ина лева. На мен ми се вижда прекалено ниска цената, но пък понеже мислех шампион да слагам, сега съм объркан малко.
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Re: Чистачки за 145/6

Първоначално публикувано от trustworthy
    Момчета, кажете какви чистачки да сложа на каляската, че малко съм объркан. Аеротуйн-ът на Бош отпадна като вариант, щото не мога да знам дали всяка сутрин ще ги намирам на мястото си тези чистачки.

Един колега си купи наскоро някъв noname, който продавали в Лукоил, но служителката там му го препоръчала, защото от Бош и Шампион имало оплаквания от шофьорите. Комплектът струвал 10-ина лева. На мен ми се вижда прекалено ниска цената, но пък понеже мислех шампион да слагам, сега съм объркан малко.
    Това наистина е относително с тия чистачки. Аз на старата с кола за 3.5 лв от Метро бях напълно доволен даже изкараха повече от година. Тук по форума гледам, че най-добро мнение се има за пера Шампион ама не е ясно в тази много обичана от мен Варна къде има. Иначе аз още съм си с тея дето е дошла Бош.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Ами в тази толкова обичана и от мен Варна (обаче без центъра и, където е лудница от коли и хора), шампион има под път и над път. Аз също имам добро мнение за тях и от личен опит съм по-доволен отколкото от Бош.
      Май ще налапам един Шампион в крайна сметка, пък ще видим
      _______
      146 JTD - ex

Comment

Каква е цената на Aero Twin като за нашите стъкла размер?
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Ами не знам точно, но грубо ми ги сметнаха за около 70-80 лв, но нямаше в момента, когато бях в магазина. Намира се долу до гарата, в онази еднопосочна уличка, която върви зад OMV. Там има вкякакви на Бош
          _______
          146 JTD - ex

Comment

аз си купувам от ОМВ едни сини такива , по 8лв комплекта и съм мноо доволен ))

22" е шоферската, 19 - другата
            т.е. тя е 21" стандартно, но аз си зимам по дълга, щото съм свалил другата по надолу за да не седи на средата на джама и така ))

8лв кво им плащаш и си чистят
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
              аз си купувам от ОМВ едни сини такива , по 8лв комплекта и съм мноо доволен ))

22" е шоферската, 19 - другата
              т.е. тя е 21" стандартно, но аз си зимам по дълга, щото съм свалил другата по надолу за да не седи на средата на джама и така ))

8лв кво им плащаш и си чистят
              Да тея са добри и аз съм ги пробвал
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми да лапам и аз едни 'сини' и т'ва е. какво да му мисля толкова - хора от УС карат с такива, че аз да не карам ?
                Хем ако искат през вечер да ми ги крадат
                _______
                146 JTD - ex

Comment

??? ?? ???? ??? ?? ?? ???????? ?? ????? ???????? ?? ????? ?? ?????? ????? ???????? ?? ?? 1?? ?????? ?? ?? 5????? ??????? ???????? ??? ???? ?????? ??
                  ________
                  IPAD GUIDES
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:55.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ми за Аеротуйн на Бош може и да си направят труда
                    _______
                    146 JTD - ex

Comment

?? ?? ???????? ?? ??? ???? ? ?? ?? ???????? ?????
                      ?? ?? ?? ?????? ???????????? ??? ????? ?? ??? ???????? ?? ?? ???? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ?????? ?? ??????? 1???. ? ?? ????? ??????.?? ?????? ?? ?? ???? ?????! ??? ?????? ???? ? ??? ???????? ????? ?? ?? ?? ? ????? ???? ????? ?? ? ????? ??? ?? ???? ?? ???? ???????? ??? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ???? ? ????????? ?? ? ????
                      ________
                      Alaska Dispensaries
                      Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:55.
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                        Ми за Аеротуйн на Бош може и да си направят труда
                        да не са златни нещо?купувал съм преди на бош чистачки де да знам за колко пара от шел не можаха да изкарат 1год. и се скапа гумата.не вярвам да гои гепи някой мой познат кара с тея аеротуйн никой не му ги е пипал това требе да е някой луд да ходи да гепи чистачки ако го видя само ще се изхиля бати и падението ще е това
                        бе да ама ако се пак ти ги дигнат си 80лв назад, ебаси

а аз поне като си държа колата на улицата и ... до нас има неква чалготека дето нонстоп пиандурници се моткат.. .
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          Първоначално публикувано от santo_traficante
                          ?? ?? ???????? ?? ??? ???? ? ?? ?? ???????? ?????
                          ?? ?? ?? ?????? ???????????? ??? ????? ?? ??? ???????? ?? ?? ???? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ?????? ?? ??????? 1???. ? ?? ????? ??????.?? ?????? ?? ??? ???? ????? ??? ?????? ???? ? ??? ???????? ????? ?? ?? ?? ? ????? ???? ????? ?? ? ????? ??? ?? ???? ?? ???? ???????? ??? ?? ???? ???? ?? ?? ?????? ???? ? ????????? ?? ? ????
                          ?? ?? ??? ??? ?? ??? ?? ?? ?????? ?? 80?? ?????, ?????

? ?? ???? ???? ?? ????? ?????? ?? ??????? ? ... ?? ??? ??? ????? ????????? ???? ??????? ??????????? ?? ??????.. .
                          ?? ?? ? ????? ????? ? ??????????? ????? ? ?? ?????????? ?? ?? ? ??????? ? ??????
                          ________
                          Mazda 626 Specifications
                          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:56.
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ако на Алфата ти се сменяват само гумените пера , то оригиналните са 22лв.
                            Ланчия Делта е номер едно

Comment

Мойта "синя" шоферска вече почна, да ми прави черта... явно има за какво да ги продават по две
                              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Working...
                              X