Известие

Collapse
No announcement yet.

3 ламбда сонди за една година

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Я сега спецовете кажете кво показва здрава сонда на осцилоскопа и какво скапана според вас

На осцилоскопа излезе трапецовиден сигнал - ляв връх към 0.6, десен около 0.4. Най-ниския сигнал е 0.3.
    Аз Бобо и без това си мислех ако не се оправя в събота да взема да ти дрънна едно телефонче да закачим на професионалната техника.

При подаване на рязка газ, картината не се променя. Ако му спра въздуха, оборотите падат, но картината продължава да не се променя. М.... не ми се вижда читово туй....

Както са ме учили мен иначе разни бумаги, би трябвало да е между 0.9 и 0.2. Естествено аз съм неспециалист. Затова пускам запитването.
    Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

ааа, забравих да спомена. Като си рабооти по-дълго време, изведнъж трапецовидния сигнал изчезва и започеа да вади триъгилен с амплитуда около 0.2-0.3 и много малка фаза. По някое време спира.
      Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Първоначално публикувано от pth7712
        ааа, забравих да спомена. Като си рабооти по-дълго време, изведнъж трапецовидния сигнал изчезва и започеа да вади триъгилен с амплитуда около 0.2-0.3 и много малка фаза. По някое време спира.
        Виж тука:
        http://lambdasensor.hit.bg/

По добре го закачи на тестера, щото има възможност да не настройваш правилно осцилоскопа.
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
        X