Известие

Collapse
No announcement yet.

Споделете мнение за рециклираните полиуретанови тампони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Споделете мнение за рециклираните полиуретанови тампони

Нека хората ,които са ползвали рециклирани носачи с полиуретан да споделят мнение.Надежни ли са,разбиват ли се бързо и има ли го пак това досадно скърцане.

Първоначално публикувано от b.o.m Покажи съобщение
    Нека хората ,които са ползвали рециклирани носачи с полиуретан да споделят мнение.Надежни ли са,разбиват ли се бързо и има ли го пак това досадно скърцане.
    Здравей, колега!
    Имам преки наблюдения върху доста алфи с монтирани полиуретанови тампони различно производство - Пауърфлекс, Суперпро, тези на Ферариста, както и още едни правени по поръчка в София.
    Изключително важен е монтажът и първоначалното смазване с грес. Иначе тампоните са надеждни, много по-износоустойчиви и дълготрайни. Неизбежно, ако имат нужда от смазване скърцане може отново да се появи.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
      Здравей, колега!
      Имам преки наблюдения върху доста алфи с монтирани полиуретанови тампони различно производство - Пауърфлекс, Суперпро, тези на Ферариста, както и още едни правени по поръчка в София.
      Изключително важен е монтажът и първоначалното смазване с грес. Иначе тампоните са надеждни, много по-износоустойчиви и дълготрайни. Неизбежно, ако имат нужда от смазване скърцане може отново да се появи.
      + от мен за мнението
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Аз карам с такива тампони вече близо година и съм мн доволен засега. Няма скърцане при мен. От около месец и малко съм и рециклаж на шарнири, засега са чук, но след време ще изкажа мнение за тях... истината е че не бих сложил повече нормални тампони!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Освен Ферариста къде другаде ги рециклират.Аз сам от Пловдив търсия някакъв по- близък вариант.

Comment

Защо ти е по-близък? Той има носачи при него. Ще ти прати рециклирани и като ги смениш ще му върнеш твоите и готово. Общо взето Ники е много точен от към тези неща и от към гаранция най-вече. Та не мисля, че ще има грижи.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Специално от Русе до Ст. Загора отидох заради носачите. На теб ти е на една крачка разстоние, давай смело и не му мисли!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Моите носачи са с рециклирани шарни, за жалост неуспешно.При това положение едва ли ще ги иска...

Comment

Ако са разпробити кадърно отгоре не е проблем - разпробити ли са ти отдолу - не става.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Моите носачи са с рециклирани шарни, за жалост неуспешно.При това положение едва ли ще ги иска...
                    Затова си хващай пътя към Стара Загора
                    Аз също съм с полиуретан и съм доволен
                    Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:18.
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Я сподели къде ги рециклира...........
                      sigpic
                      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                      147 JTDm 140-Малката манекенка
                      GT- JTDm 150

Comment

В Пазарджик при един дядка

Comment

Ми в Пловдив в кв.Остромила зад сервиза на Таньо, има друг сервиз....
                          Там рециклират шарнири, рейки......... и по принцип доста хора са доволни......... аз също имам един шарнир рециклиран от там и за сега е ок.
                          А тампоните можеш да си ги поръчаш от Ферариста например, (както споменаха колегите преди мен, доста е точен) и да ти ги сменят в сервиз или сам да си ги монтираш.........
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

По добре върви при Ники в Стара Загора, момчетата там работят много професионално и като инженер, мога да ти кажа, че не говорим за гаражни изпълнения, а за много сериозен подход към продукта който предлагат.
                            Да не говорим, че дават гаранция на продукта 9 месеца ако е монтиран при тях.
                            Предполагам се досещаш, че говоря от личен опит!
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                            []=о===о=[]

Comment

Освен Ферариста къде другаде ги рециклират.Аз сам от Пловдив търсия някакъв по- близък вариант.
                              Къде - по стъргалото на Филибето ли? Колега, ей къде ти е Стара Загора. Магистрала-слънце, за един час си там. При Ферариста е истината.

От една година съм с неговите тампони и морска грес - това е истината. Предницата не е мръднала и стъпвам като коте. Няма го онова досадно хлопане и скърцане.

Жив да си, Ники!

Comment

Working...
                              X