Известие

Collapse
No announcement yet.

Споделете мнение за рециклираните полиуретанови тампони

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
    По добре върви при Ники в Стара Загора, момчетата там работят много професионално и като инженер, мога да ти кажа, че не говорим за гаражни изпълнения, а за много сериозен подход към продукта който предлагат.
    Да не говорим, че дават гаранция на продукта 9 месеца ако е монтиран при тях.
    Предполагам се досещаш, че говоря от личен опит!
    Казано от човек на когото гумата беше стегната доста некадърно и му докара ядове, това е голям комплимент за нас......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

И аз съм с полиуретан на предни горни носачи от Ники и няколко месеца всичко е ОК.
      Благодарности и от мен !!!
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

Ок!Остана само да намерия пари !

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Казано от човек на когото гумата беше стегната доста некадърно и му докара ядове, това е голям комплимент за нас......
        Quote:
        Originally Posted by fade
        По добре върви при Ники в Стара Загора, момчетата там работят много професионално и като инженер, мога да ти кажа, че не говорим за гаражни изпълнения, а за много сериозен подход към продукта който предлагат.
        Да не говорим, че дават гаранция на продукта 9 месеца ако е монтиран при тях.
        Предполагам се досещаш, че говоря от личен опит!

Инженера ли е стегнал така гумата?

Comment

има ли полиуретан за Фиат Мареа?

Comment

Working...
          X