Известие

Collapse
No announcement yet.

Търси се крушка Ф15 за челен мигач ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търси се крушка Ф15 за челен мигач ?

Здравейте,
    Най сетне дойдоха дългоочакваните мигачи за предната броня на 147 GTA , но отвора за фасунгата (която липсва) е фи15. Идея каква крушка да хакна ? Трябва да е около 20W

Намерих . Оригинала е PGJ-13 - 22лв/бр.

Други идеи ?
    Last edited by dobromirski; d.m.y г., 22:27.

По-добре не експериментирай, не е чак толкова нечовешка цената им а пък и колата ти както я правиш ги заслужава отвсякъде ... А и като им гледам снимката в темата ти за колата силно ме съмнява, че ще има някакъв еФтинджос вариант
    Предполагам и, че свети по-силно от стандартните крушки за мигачи за да компенсира факта, че мигача е черен, не го забравяй и това.

Comment

от ebay ще дойдат към 15лв/бр
      http://shop.ebay.com/i.html?_kw=PGJ-...&_stpos=&gbr=1
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

H8 35вата дали няма да пасне.
        точка

Comment

aз бих си купил диодни някакви по яки като тези http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51061

и бих ги запоил на твоята фасунка

Или пък тези изкривени на 90градуса http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.51141
          Last edited by The_Game; d.m.y г., 17:08.
          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Намерих една плевенска фирма , която доставя всякакви крушки по каталог. Поръчах ето това. Ще дойде в петък
            Цената е 7 лв.

Comment

Уха, 27W. Да не стопиш пластмасите на левия мигач.

Сега сериозно: От най-обикновената (стокова) крушка на предните ми мигачи се е поолющило огледалното покритие на рефлекторите им. Не е нещо страшно, но все пак тази крушка е по-мощна от моята 21W, а мигача ти е доста по-труден за намиране.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Е ако оригинално си е предвидено за такава мощност на крушката не трябва да има проблем... А и според мен тези "голи" проводници на крушката са такива точно за да се охлаждат в задната си част ма може и да бъркам

Comment

Крушките дойдоха и са ми подарък от шефа на фирмата matry_n Видя алфата и вика: подарак от нас за хубавата алфа
                  Пасват идеално на мигача, но сега пък ново 20. Буксата отзад не е същата Прилича много на тази на страничният мигач, но е уголемена. (около 1.5 пъти по-голяма) . "Временно" ще нахлузя кабелни обувки
                  Иначе крушката свети супер. бях пробвал с една друга (16W) , и се издразних, че по средата светеше по-силно (в точка). Но тази е с "чорапче" отгоре и връща светлината назад към металният рефлектор и равномерно осветява целият мигач. Днес ако спре да вали ще ги туря на колата
                  Last edited by dobromirski; d.m.y г., 06:21.

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                    Уха, 27W. Да не стопиш пластмасите на левия мигач.

Сега сериозно: От най-обикновената (стокова) крушка на предните ми мигачи се е поолющило огледалното покритие на рефлекторите им. Не е нещо страшно, но все пак тази крушка е по-мощна от моята 21W, а мигача ти е доста по-труден за намиране.
                    E да ама той мигача колко ли и свети. Освен ако я оставиш на аварийни за 2 часа лятото на слънце.Или ако крушката е по-дълга, тогава има по-голяма опасност поне според мен.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

А възможно ли е да направа Мигача ми да свети постоянно като сам на фарове.. Алфа 147 заводския..
                      Alfa 147 1.9JTD 16v 140hp

Comment

Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
                        Крушките дойдоха и са ми подарък от шефа на фирмата matry_n Видя алфата и вика: подарак от нас за хубавата алфа
                        Пасват идеално на мигача, но сега пък ново 20. Буксата отзад не е същата Прилича много на тази на страничният мигач, но е уголемена. (около 1.5 пъти по-голяма) . "Временно" ще нахлузя кабелни обувки
                        Иначе крушката свети супер. бях пробвал с една друга (16W) , и се издразних, че по средата светеше по-силно (в точка). Но тази е с "чорапче" отгоре и връща светлината назад към металният рефлектор и равномерно осветява целият мигач. Днес ако спре да вали ще ги туря на колата
                        Колега можеш ли да съдействаш за още 2 броя крушки?
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                        X