Днес видях, че струват комплекта към 190лв за носачите, които пък стават освен за 155 и за 145, и 146 (adventure car). Въпросът е дали си заслужава да се сменят само тампоните с такива при положение, че шарнирът е здрав или да се купят цели носачи за тази цена.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Powerflex тампони за носачи
Collapse
X
-
според мен няма смисъл да се сменят само тампоните, вадят се с преса и има известен риск да се прецака канала пък и сега ще смениш тампни след едиколкосивреме ще се обадят накрайници, шарнири и пак играчка.от друга страна те са най често дефектиращата част в носача и е добре да са качествени а за тези пари незнам доколко читави носачи ще си намериш. примерно вариант е поверфлекса да ги сложиш на нов носач ама ще се върже скъпо не се знае как ще ти ги сменят и едва ли ще важи гаранцията на носача'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
-
Колега, ако цената те устройва, слагай смело и не се притеснявай за нищо, сигурен съм, че с тея тампони ще я продадеш колата, когато и да е това!!!sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
Първоначално публикувано от alfспоред мен няма смисъл да се сменят само тампоните, вадят се с преса и има известен риск да се прецака канала пък и сега ще смениш тампни след едиколкосивреме ще се обадят накрайници, шарнири и пак играчка.от друга страна те са най често дефектиращата част в носача и е добре да са качествени а за тези пари незнам доколко читави носачи ще си намериш. примерно вариант е поверфлекса да ги сложиш на нов носач ама ще се върже скъпо не се знае как ще ти ги сменят и едва ли ще важи гаранцията на носачаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment