Известие

Collapse
No announcement yet.

впечатления от амортисьори sachs

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• впечатления от амортисьори sachs

здравейте смятам да сменям предните амортисьори с тези от снимката,но нещо ме съмняват че са турски(макар и са от тук в италия)цената е наполовина на водещите марки и кутията им е друга(оригинално мисля е синя),но все пак някой слагал ли е от тях и какви са му впечатленията
    http://img.kijiji.it/40/c7/40c795031...d0a7af_big.jpg
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Закс е една от добрите марки които произвеждат части за окачване даже ако не се лъжа правят и автоматични трансмисии ZF. Ако тези са истински са примерно доста по добри от монрo
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Огледай ги добре преди да ги купиш. Все трябва да пише къде са произведени, макар че и това не може да те предпази от някоя добре направена реплика. Ако не е тайна, колко струва един такъв амортисьор при теб? В България все още не съм виждал точно такива за боксер.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

ами тези са на 100 еврееца двата,иначе са около 200 нагоре без значение марката,аз съм съгурен че са ментаци,даже и кутията им е друга,но е през интернет няма как да ги видя,а и за тая цена,просто питам ако някой дали не ги е ползвал
        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace

Comment

Колега в момента и аз търся амортисйори за мен и се чудя за Sachs но поне тук в Гърция Sachs винаги са в синя опаковка а и на самите амортисйори има на син фон с бели букви или обратното някакви надписи.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

ами ментаци ша са кво да ги правя,все ша докарат 50к после догодина в бг ша мисля нещо с пълнители да ги пробвам че ми вкараха и тая муха,но сега няма как

Comment

Някакви подобни лайна като тия горе в линкчето изкараха на една 33-ка около 1-2 седмици, после изтекоха
              Та направи си сметка дали имаш 200 лв за експерименти
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

ох правя я но алтернативата е над 500 и си мисля да рскувам,макар че ми приличат много на турски,но пък предните който сложих преди 50к км бяха от толкова измислена марка че нямаше и дума за нея в нета и още не са протекли,но вече не са много ефективни и колата опира по полицайте ако мина по-бързо,благодаря все пак за мненията

Comment

Има и друг вариант. Не е добро решение, но все пак е евтинко. Намираш на части нещо втора ръка )тук във форума има на части доста такива коли) слагаш и колкото изкара.

Comment

ами ако бях в бг мислех и варианта с пълнители ама тука в италито ми искат 60 евро за втора ръка,по-добре нови за 100 не мислиш ли?

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                      ами ако бях в бг мислех и варианта с пълнители ама тука в италито ми искат 60 евро за втора ръка,по-добре нови за 100 не мислиш ли?
                      Нямах идея, че си извън БГ, но все пак по-добре 60 евро за оригинал (макар и втора ръка) но изпитан като марка, отколкото нещо, което е непроверено.
                      Ако друг ти се похвали, че с тоя Закс е изкарал бая тогава ОК, но ти да си първият, винаги е кофти. Ако имат гаранция, тогава също горе-долу е приемлив варианта.

Comment

Ами съгласен съм,че оригинала е по-добре,но няколкото години вече тук ме карат да бягам от нещо поддържано от италиянци,особенно колите от ниският клас.Аз такива мърлячи не мога да си представя,че ще стрещна.Тука са много зле и най-вероятно в моргата ще са по-зле и от моите в момента.
                        Тук е момента да изразя едно мое наблюдение:работил съм при десетина ръботодатели из половин италия и съм отчаян от начина им на мислене.Мърлячи отвякъде.Тук смяната на филтрите е като табу,при някой и на маслото също (сегашните ми карат вече повече от 2 не са си сменяли масла или филтри).Познат инжинер и преподавател в университет кара колата 90к км с убеждението че ремъците се сменят на над 100к и няма дерт още,докато не трябваше да го взимам от магистрала с скъсан ремък.Тук още нещо един състезател мото сток ми обеснява че колата не трябвало да загрява повече от 50-60 градуса иначе значело че си е заминал мотора,това го мислят много от тукашните.абе грозна глетка мани.
                        Last edited by marian2784; d.m.y г., 17:33.

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
                          Ами съгласен съм,че оригинала е по-добре,но няколкото години вече тук ме карат да бягам от нещо поддържано от италиянци,особенно колите от ниският клас.Аз такива мърлячи не мога да си представя,че ще стрещна.Тука са много зле и най-вероятно в моргата ще са по-зле и от моите в момента.
                          Тук е момента да изразя едно мое наблюдение:работил съм при десетина ръботодатели из половин италия и съм отчаян от начина им на мислене.Мърлячи отвякъде.Тук смяната на филтрите е като табу,при някой и на маслото също (сегашните ми карат вече повече от 2 не са си сменяли масла или филтри).Познат инжинер и преподавател в университет кара колата 90к км с убеждението че ремъците се сменят на над 100к и няма дерт още,докато не трябваше да го взимам от магистрала с скъсан ремък.Тук още нещо един състезател мото сток ми обеснява че колата не трябвало да загрява повече от 50-60 градуса иначе значело че си е заминал мотора,това го мислят много от тукашните.абе грозна глетка мани.
                          Колега позната ситуация,аз съм в Гърция от 15 години,и тук са големи мърлячи,масла,филтри и квото и да е се сменят само при екстремни случаи,кола карам от скорор,преди всички мои познати тук ми се чудеха защо сменям по техни думи ЧЕСТО масла,филтри и т.н.т.
                          За амортисьорите ако питаш мен по-добре дай някой лев одгоре и си вземи нещо читаво,нерискувай с тия с неизвестния произход.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                          X