Известие

Collapse
No announcement yet.

Надраскано стъкло от чистачка !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По принцип поправката на драскотини и пукнатини са съвсем различни неща.
    Аз специално вече почти не се занимавам с шлайфане на драскотини, защото технологията ми не е подходяща за такова цялостно захабяване на стъклото, а само за съвсем леки и единични матирания.
    Вече за пукнатините и ударите от камъчета е съвсем друго положението
    FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
    LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
    LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
    ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
    LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Добре кажете са всеки който иска да опита в домашни условия, какво може да използва за дребни надирания...!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
        По принцип поправката на драскотини и пукнатини са съвсем различни неща.
        Аз специално вече почти не се занимавам с шлайфане на драскотини, защото технологията ми не е подходяща за такова цялостно захабяване на стъклото, а само за съвсем леки и единични матирания.
        Вече за пукнатините и ударите от камъчета е съвсем друго положението
        Не знам каква ти е технологията но всяко матиране на стакло води до холограма или лупа ефекта. Ако някой е трил маркировка ефекта е същия.

Относно за шупли ( ударено от камак) имам човек които само с тва се занимава и прави чудеса.

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Добре кажете са всеки който иска да опита в домашни условия, какво може да използва за дребни надирания...!
        Мой съвет, по добре нищо че после може и полиране да не те спаси..... и накрая нов
        145sigpic Quadrifoglio Verde-00'
        http://www.youtube.com/watch?v=7VJBJIC7KXE&NR=1

Comment

Първоначално публикувано от sote Покажи съобщение
          Не знам каква ти е технологията но всяко матиране на стакло води до холограма или лупа ефекта. Ако някой е трил маркировка ефекта е същия.

Относно за шупли ( ударено от камак) имам човек които само с тва се занимава и прави чудеса.

Мой съвет, по добре нищо че после може и полиране да не те спаси..... и накрая нов
          Колега, недей се изказва толкова категорично моля те
          Точно при финни матирания /такива които не се хващат с нокът/ се отнема много малко от стъклото и НЕ се получава ефекта на лупата. Маркировките са мноого по-дълбоки.
          И аз колега само с това се занимавам /удари от камъчета и пукнатини/ и знам от кое може да стане чудо и от кое не
          А иначе и моя съвет е да не се пробват домашни работи, че такива истории съм виждал, че не е истина

Comment

Мдам и на мене ми обясниха там където ми полираха и пастираха колата,че на пластмасови стъкла става,но за стъклото е възможно,но е по-специфична самата паста ...

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
              Колега, недей се изказва толкова категорично моля те
              Точно при финни матирания /такива които не се хващат с нокът/ се отнема много малко от стъклото и НЕ се получава ефекта на лупата. Маркировките са мноого по-дълбоки.
              И аз колега само с това се занимавам /удари от камъчета и пукнатини/ и знам от кое може да стане чудо и от кое не
              А иначе и моя съвет е да не се пробват домашни работи, че такива истории съм виждал, че не е истина
              Маркировка можеш ли да извадиш??
              145sigpic Quadrifoglio Verde-00'
              http://www.youtube.com/watch?v=7VJBJIC7KXE&NR=1

Comment

Първоначално публикувано от sote Покажи съобщение
                Маркировка можеш ли да извадиш??
                По принцип мога, но първо е противозаконно и второ си става като лупа мястото, където е била

Comment

Working...
                X