Някой има ли идея ако си поръчам Денсо иридиум свещи къде могат да ми променят Gap-a със съответните инструменти, не с чук и линия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Gap на Денсо
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщениеНякой има ли идея ако си поръчам Денсо иридиум свещи къде могат да ми променят Gap-a със съответните инструменти, не с чук и линия.
П.С.Нали знаеш че на големите трябва да е 0.8Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеМожеш и сам,със самия луфтомер,аз поне така ги правя,но много внимателно,защото са много нежни
П.С.Нали знаеш че на големите трябва да е 0.8
Comment
-
Намаляваш с 0.1 и двете свещи или ги оставяш същите. Колкото по-малко разстояние толкова по-сигурно запалване за всеки цикъл при високи обороти, колкото по-голямо толкова по-мощна искра и по-чисто изгаряне. Зависи как е нагласена сместа. В някои случай може да не се налага да ги буташ. Не трябва да бягаш много от препоръчителната настройка. Колкото по-голям е гап-а толкова по-голямо напрежение се иска и от бобината. Фабричните данни са компромис между сигурно и силно запалване.
Ако си караш колата нормално нагласи си ги на фабрични данни. Ако често я изпъваш във високи обороти свали ги с до 0.1 и ще усетиш разликата и ще си прецениш с коя настройка ти харесва повече.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение...Ако си караш колата нормално нагласи си ги на фабрични данни.Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
За твоята кола с Denso IR 0.9 за големите 0.7 за малките.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеП.С.Нали знаеш че на големите трябва да е 0.8Alfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
В сайта на Денсо има фабричните данни за всеки модел. Могат да се погледнат там.
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...w/4w-maker.cgi
Въпросът ми беше къде в София могат да ми наглсят гап-а цивилизовано?Last edited by kkkrisss; d.m.y г., 12:32.
Comment
-
Колега защо трябва да задаваме едни и същи въпроси всеки път?По тази тема за разстоянието между електродите и преди е писано.Преди да беше пуснал темата да се беше разгледал малко,на тази странница по нагоре има сервизи за София колкото щеш.Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 13:00.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеТука що пише друго..?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеКолега защо трябва да задаваме едни и същи въпроси всеки път?По тази тема за разстоянието между електродите и преди е писано.Преди да беше пуснал темата да се беше разгледал малко,на тази странница по нагоре има сервизи за София колкото щеш.
За теб колега, ако е толкова лесен отговора, някъде са настройвали твоите свещи и си доволен, можеше просто да ми напишеш къде да отида и да не водим безсмислени разговори.Last edited by kkkrisss; d.m.y г., 13:28.
Comment
-
Ами така е. Има си високо технологични инструменти за тази цел. За прецизна настройка. Не може с чука...
Сега сериозно. Баш с чукчето и луфтомера си се прави тази настройка. И нищо друго не се изисква. Като те е страх, купи си един луфтомер и си нагласи самDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщениеЗа да пусна темата явно не съм намерил необходимата ми информация. Сервизите ги знам много добре, но нямам представа кой от тях има необходимите инструменти, за тази манипулация и за това пиша тук. Както съм написал, предпочитам настройката да не става с чук, клещи и тн.
За теб колега, ако е толкова лесен отговора, някъде са настройвали твоите свещи и си доволен, можеше просто да ми напишеш къде да отида и да не водим безсмислени разговори.
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46904 ето ти и темата отне ми не повече от 30 секунди,а сервизите вече ти казах има ги малко по горе.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеЕми виж какво ще ти кажа има и много писано и много отзиви и за тези сервизи и за момчетата които работят във тях а те са професионалисти.Как мислиш дали ще махат със чука и теслата?А ти какво очакваш като пишеш тука официална покана ли да ти пратят.Във раздел 156/147 имаше тема за това и мисля че колегата oem беше го написал много добре кое как се прави.Колкото до моите свещи аз лично си ги нагласям както колегата oem го е написал.Мисля няма смисъл от дублиращи се теми,така форума се задръства със излишни неща.
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=46904 ето ти и темата отне ми не повече от 30 секунди,а сервизите вече ти казах има ги малко по горе.
В случай, че не си ме разбрал - не ме интересува как се настройва. Аз няма да седна да си ги настройвам защото не ми е това работата и искам да се направи професионално. Въпросът ми беше къде могат да ми ги настроят в София? Исках да ми отговори някой, който е правил въпросната настройка някъде в София.
Моля някой от модераторите да изтрие темата! Очевидно е чиста загуба на време и нерви.
Comment
Comment