Перфектна гума за сериозен автомобил и не само Toyo R1R http://blog.roadandtrack.com/wp-cont...s/Toyo-R1R.jpg
Известие
Collapse
No announcement yet.
Летни гуми сезон 2011
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщениеПерфектна гума за сериозен автомобил и не само Toyo R1R http://blog.roadandtrack.com/wp-cont...s/Toyo-R1R.jpgняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеКогато си купувах колата беше с чисто нови гуми Фулда Екселеро- страшно съм доволен от поведението на колата с тях - на мокро на сухо е перфектна, единствено което не ми харесва е че е малко шумна, но се свиква
сега това лято мисля да инвестирам в 2 нови гуми, че едните са малко скапани от едно калояново та се чудя в какво да избера, сякаш клоня към континентал спорт контакт, но незнам дали ми се дават толкова пари за гуми, някакъв еквивалент на по ниска цена?
Аз на две коли съм пробвал екскалеро... и си прав, но както писах, много се гъне при влиазне в завоите, включително на кола с регулируемо спортно окачване нископрофилна. Сравнхме след това на същата кола с Бриджстоун и олеле разликата беше голяма. Много е мека отстрани гумата просто. За зимата става като пластмаса и при пресен пухкав сняг е чао. Иначе на дъжд се държи наистина перфектно с 4те канала за вода.145 1.4 16v '00 малката 156 2.0 '00 гоуемата
Comment
-
Първоначално публикувано от tigur Покажи съобщениеАз на две коли съм пробвал екскалеро... и си прав, но както писах, много се гъне при влиазне в завоите, включително на кола с регулируемо спортно окачване нископрофилна. Сравнхме след това на същата кола с Бриджстоун и олеле разликата беше голяма. Много е мека отстрани гумата просто. За зимата става като пластмаса и при пресен пухкав сняг е чао. Иначе на дъжд се държи наистина перфектно с 4те канала за вода.Alfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Изкарах 2 лета и 1 Калояново с Ханкука v12 evo
Размер 195/50/15.
+ добра цена
+ много тиха и мека гума
+ отлично се държи на сухо, без да е нужно да бъде загрявана...тоест за случайни улични гонки без подгряване е супер...хваща от раз..
+ което я прави добра и в студени дни
- слабо представяне на мокро
- на Калояново много бързо прегрява...изобщо не става за Калояново...
- Може и заради карането ми, но също след калояново липсваха много парченца от нея...
- бързо си я износих 10К км....вярно че имам много гонки...ама все пак свалих на 1мм. грайфер за 2лета...
Тази година обаче реших да пробвам с Toyo T1R , а и ханкука му се вдигна така леееко цената и дойде на "марковите" гуми... Иначе марката ми харесва и със същата марка оборудвах фиата, само че с по-евтината и непретенциозна серия...Следващите ми Ханкуци ще са семисликовете на марката за 170лв. парчетоLast edited by VFTI; d.m.y г., 18:17.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеИзкарах 2 лета и 1 Калояново с Ханкука.
Размер 195/50/15.
+ добра цена
+ много тиха и мека гума
+ отлично се държи на сухо, без да е нужно да бъде загрявана...тоест за случайни улични гонки без подгряване е супер...хваща от раз..
+ което я прави добра и в студени дни
- слабо представяне на мокро
- на Калояново много бързо прегрява...изобщо не става за Калояново...
- Може и заради карането ми, но също след калояново липсваха много парченца от нея...
- бързо си я износих 10К км....вярно че имам много гонки...ама все пак свалих на 1мм. грайфер за 2лета...
Тази година обаче реших да пробвам с Toyo T1R , а и ханкука му се вдигна така леееко цената и дойде на "марковите" гуми... Иначе марката ми харесва и със същата марка оборудвах фиата, само че с по-евтината и непретенциозна серия...Следващите ми Ханкуци ще са семисликовете на марката за 170лв. парчетоняма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеТо семисликовете са хубаво нещо, но като завали дъжд какво ще правиш?.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Аз съм решил да слагам Michelin Pilot Sport 3 PS3
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Mi...port-3-PS3.htm, хубаво е, че пуснаха и 16".
Бих пробвал и първата алтернатива в списъка отдоло - CSC 5, но няма 16 ".Alfa Romeo 156 2.0 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщението точно това му е идеята - като завали да нямаш проблеми.
няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеЕ да де, на дъжд със семисликовете трябва да спреш защото сцепление няма никакво.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Току що поръчах 2 броя нови Hankook v12 EVO 225/45/17
Ще ги сложа в събота отпред на ГТВ-то, ще видя как се държат и ако ми харесат ще взема още две, ако не - местя ги отзад и вземам още две с друга марка. Някой да има мнение за тези - вече ги платих де ..ама ?!2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеза сега съм се насочил към Ханкук В12 поради сериозна трудност да намеря 4 Йокохами АВС с размер 225/40/18. За вредерщайна никой нищо не казва. Че е красив, красив е, ама става ли и за каране?
При цена малко под 290лв за брой си е супер избор!
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:16.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment