Известие

Collapse
No announcement yet.

Летни гуми сезон 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
    Ето и моето мнение:

Колата си я купих с Mischelin Pilot Exalto 215/45/17 и за мен това е супер гума. Бяха си доста карани, но и аз съм им минал 50к км и нямам една забележка. На мокро са супер, на сухо са тихи, в завойте държат много, нямал съм просвирване, в какви ли не зверски дупки съм влизал - без балон, без сцепвания. Може би трябва да кажа, че нямам голяма база за сравнение в същия размер, но след като нямам и едно възражение от тази гума, смятам че мога да я препоръчам.

А сега съм поръчал Kleber Dynaxer със същия размер, които ме спечели единствено с цената си от 90лв. Може ако някой има впечатления да ги сподели, за да знам какво да очаквам.
    Имаме служебна кола обута с Dynaxer от 3 години - и досега гумите се държат перфектно. Личната си кола карам с Hydraxer и също съм с отлични впечатления.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

• и аз вече съм обут с Dynaxer
      Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
        и аз вече съм обут с Dynaxer
        От Мединамед ли ги поръча,ако да с какъв ДОТ са,че съм се засилил да взимам и аз едни Клебер за Доблото
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          От Мединамед ли ги поръча,ако да с какъв ДОТ са,че съм се засилил да взимам и аз едни Клебер за Доблото
          Колегата писа в другата тема, че са 2005. http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=59843&page=2

Comment

• Бях писал в друга тема .. ползвах Vredestein Ultrac на Джударо дизайна и адски бях впечатлен от тази гума. Понеже се поизносиха за 3 сезона и се чудех какви да взема реших да търся същите с размер 205/55/16 .. но греда.. в България йок .. или поне аз не намерих, а звънях доста. И поръчах на мъжа на леля ми, който е в Италия същата гума та ги очаквам тези дни да пристигнат .

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Бях писал в друга тема .. ползвах Vredestein Ultrac на Джударо дизайна и адски бях впечатлен от тази гума. Понеже се поизносиха за 3 сезона и се чудех какви да взема реших да търся същите с размер 205/55/16 .. но греда.. в България йок .. или поне аз не намерих, а звънях доста. И поръчах на мъжа на леля ми, който е в Италия същата гума та ги очаквам тези дни да пристигнат .

ми да беше се обадил ли?

Иначе и аз карам на жълтата отпред в момента с vredestein ultrac sessanta и за сега съм доволен ама ми е малко мека и прегрява бързо
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                ми да беше се обадил ли?

Иначе и аз карам на жълтата отпред в момента с vredestein ultrac sessanta и за сега съм доволен ама ми е малко мека и прегрява бързо
                да де ама не коя да е .. сесанта ок, джуджарото е зора .. ма имам те предвид де
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  да де ама не коя да е .. сесанта ок, джуджарото е зора .. ма имам те предвид де
                  тя и сесанта е на джуджаро
                  те май 90 % от Вредещаина са Джуджаро дизайн ама карай
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                    тя и сесанта е на джуджаро
                    те май 90 % от Вредещаина са Джуджаро дизайн ама карай
                    Да,по принцип по-"спортно ориентираните" гуми на Vredestein са с дизайн на Джуджаро.Сесантата беше хубава и много държаща гума,но пък адски бързо се износваше.
                    Ултрак е доста стар като модел,вероятно и затова го няма... Това е май единствения модел на тая марка с който не съм карал...
                    Аз лично засега съм доволен от Ченто-то.Държи се доста добре,включително и на мокро,а и е безшумна.Да видим как ще е,като се стопли.Размера е 225/45/17
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

• 4 броя Hankook V12 205/45/16... Страхотни... безшумни, колата спира перфектно, просто залепена за пътя. Като минус може да се каже, че май наистина е по-бързо свършваща... да видим
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

• След 500 лм с Бриджстоун С001 мога да кажа следнтото:
                        - уникална гума с перфектно сцепление
                        - безшумна
                        - студеничка е, иска си да я затоплиш
                        - няма прегряване, или поне до сега не съм успял
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Тя всяка гума е студена, когато е стояла неподвижна на паркинга с все колата.
                          Предполагам, имаш предвид че е по-твърдичка и си иска да я загрееш.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Да повдигна малко темата за сезон 2012, някой тествал ли е Hankook Ventus S1 Evo2 за да сподели отзиви?

Alfa Romeo 155 1.8TS
                            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
                              Да повдигна малко темата за сезон 2012, някой тествал ли е Hankook Ventus S1 Evo2 за да сподели отзиви?

Преди няколко дни сложих такива - к117 ево 2. Засега се въздържам от мнение, като покарам още ще пиша.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от ALFA CORSE Покажи съобщение
                                Да повдигна малко темата за сезон 2012, някой тествал ли е Hankook Ventus S1 Evo2 за да сподели отзиви?

Гледам , че се представят много добре на тестовете - размер 225/45/17 аз карам с предния модел Ево V12 и съм доволен -определено много по добри са от Сава Интенса, които карах преди тях за малко - и двата вида съм купувал чисто нови, като савата ги "убих" за два дни на Серес (бяха на около 500 км , но не ме кефеше как се държат и реших да ги "убия" на пистата )
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X