If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам , че се представят много добре на тестовете - размер 225/45/17 аз карам с предния модел Ево V12 и съм доволен -определено много по добри са от Сава Интенса, които карах преди тях за малко - и двата вида съм купувал чисто нови, като савата ги "убих" за два дни на Серес (бяха на около 500 км , но не ме кефеше как се държат и реших да ги "убия" на пистата )
Точно този размер и аз гледах. В Аутобилд имаха тест, но за съжаление забравих да си купя следващите броеве, имам този само с част 1. Искаше ми се да видя как се представят на страничните ускорения. Цената е доста атрактивна за 225/45/17, но и Continental Sport Contact 5 са на близка цена.
Някой има ли подобен тест като от АУТО билд за
Firenza ST-08
Че ми е интересно как ги оценяват.
Колега сега карам с такива, втори сезон тъкмо започна. Уникално доволен съм от тази гума, на мокро, сухо, дори на ниски температури около 0гр. си държат мн добре. Здрави са на дупки, никакви балони засега, нито проблеми. Но съм им навъртял 7000км само.
С една дума вземай смело!
Колега сега карам с такива, втори сезон тъкмо започна. Уникално доволен съм от тази гума, на мокро, сухо, дори на ниски температури около 0гр. си държат мн добре. Здрави са на дупки, никакви балони засега, нито проблеми. Но съм им навъртял 7000км само.
С една дума вземай смело!
Аз взех 2 такива за предни 215/40 18 обаче забелязвам странно извиване на протектора. Още като ги монтираха на джантите и една част от грайфера беше по-висока от другите части.
По-високите части съм ги оградил с черно.
(Снимката не е моя от темата със Субаруто е но и на него май е същото)
Забелязал ли си подобно нещо ?
Също и неравномерно износване ?
Мойте почнаха да се износват на вълнички ама то и аз ги тествах по завойте та може и от това да е
Аз взех 2 такива за предни 215/40 18 обаче забелязвам странно извиване на протектора. Още като ги монтираха на джантите и една част от грайфера беше по-висока от другите части.
По-високите части съм ги оградил с черно.
(Снимката не е моя от темата със Субаруто е но и на него май е същото)
Забелязал ли си подобно нещо ?
Също и неравномерно износване ?
Мойте почнаха да се износват на вълнички ама то и аз ги тествах по завойте та може и от това да е
Comment